Dator > hur du tar bort tangentbordet för en latitud x200

 • hur du tar bort tangentbordet för en latitud x200


 • Dell Latitude X200 är en Business Notebook med en Pentium III-processor och en 12,1-tumsskärm. Om du äger en Dell Latitude X200, kan det hända att tangentbordet inte längre reagerar som den en gång gjorde efter år av att skriva. Som de flesta tangentbord för bärbara datorer, är Latitude X200 är en servas del du kan ta bort och ersätta med en ny

  Du behöver:. .
  Dell Latitude X200 tangentbord (del nummer 7C535)
  Stjärnskruvmejsel.
  Skruvmejsel.


  1.
  Avsluta Windows och stänga av Latitude X200 helt. Om datorn är dockad ta bort den från dockningsstationen. Koppla alla kablar, inklusive energitillförsel, och vänd X200 över så att bottnen är vänd uppåt.
  2.
  Tryck båda flikarna batterispärren på undersidan av X200 till utanför positioner. En låses på plats, och den andra måste hållas så du tar bort batteriet. Skjut batteriet ur facket. Rotera X200 så att det tomma batterifacket vänd mot dig.
  3.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvarna från mittsektionen av den bärbara datorns undersida, och ta bort de två Phillips-skruvar från mitten av den vänstra kanten av den bärbara datorn. Ta inte bort andra skruvar längs utsidan av datorn.
  4.
  Vänd på X200 över och öppna den viktigaste gångjärn så långt det går.
  5 .
  Lokalisera liten fördjupning under Windows-tangenten i det nedre vänstra hörnet av tangentbordet. Bänd tangentbordet med en skruvmejsel, med hjälp av indrag för hävstångseffekt. Detta lyfter ut tangentbordet montering av kroppen av X200. Dra tangentbordet mot dig för att skjuta flikarna högst upp på tangentbordet ut från under kroppen av X200. Stanna när kabeln under tangentbordet blir synliga.
  6.
  Skjut de två plastflikarna som håller tangentbordet kabeln till logikkortet av X200. Med flikarna frigörs kan kabeln vara fritt bort. Ta bort hela tangentbordet montering och ställ den åt sidan.
  7.
  Skjut kabeln för det nya tangentbordet till logikkortet kontakten tills den blå markören på kabeln inte längre syns, och ersätta plastflikarna. När flikarna är på plats kan den blå markören vara synliga igen. Detta är normalt. Dra inte på tangentbordet-kabeln när den är installerad.
  8.
  Skjut flikarna högst upp på tangentbordet församling i spåren längst upp på tangentbordet facket, rotera sedan nedre delen av tangentbordet ner. Tryck på knapparna på undersidan av tangentbordet för att låsa enheten i facket.
  9.
  Stäng huvudkranen laptop gångjärn. Vänd på X200 över och ersätta de sex Phillips-skruvar du tog bort. Om skruvarna inte slår väl är tangentbordet dåligt. Vänd på X200 över, ta bort tangentbordet montering och försöka på nytt.
  Tio.
  Tillbaka batteri och alla kablar du tog bort i början av förfarandet.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man sätter datorspel på en flash-enhet

Relaterade artiklar


 • hur man fixar strömmen på en bärbar dator
 • hur man rengör Skärm
 • hur man använder USB-minnet
 • hur man spelar högtalarna via ett hörlursuttag på en bärbar dator
 • hur man använder en diskett för att starta en USB-enhet
 • Hur man känner igen när dokumentskanning är nödvändigt
 • hur man får Norton Disk Doctor för att arbeta på ntsf enheter?
 • hur man använder en extern hårddisk för en Windows Home Server
 • instruktioner för avinstallation u3 från SanDisk
 • skillnader i minnen