Dator > hur du tar bort en trumenhet från en Samsung CLP 500

 • hur du tar bort en trumenhet från en Samsung CLP 500


 • Samsung CLP 500 är en färglaserskrivare som är idealisk för ett litet företag eller hemmakontor. Den här skrivaren har fyra individuella färgtonerkassetterna som kan bytas vid behov. CLP 500 har andra förbrukningsartiklar som behöver bytas då och då för att hålla utskriftskvaliteten ser skarp och professionell. Bildenheten (trumma) och överföringsbandet bör bytas varje 50. 000 sidor

  Du behöver:. . .
  Enhet ersätter imaging (trumma)


  1

  Stå vänd mot skrivaren. Ta tag i handtaget på den vänstra luckan och öppna den. Tryck på den övre spärrknappen längst upp till vänster på skrivaren och lyft upp locket tills det är helt öppet.
  2.
  Demontera överföringsbandet. Lokalisera de två låsspakarna inuti skrivaren. En är placerad mot den främre ramen och den andra är mot den bakre ramen. Dra dem både till vänster för att låsa spakarna. Ta tag i handtaget på överföringsbandet och dra upp och till vänster för att ta bort den från skrivaren. Ställ överföringsbandet undan på en bit rent papper. Lös toner kan spilla, så se till att du inte ställer in överföringsbandet eller bildtrumman på en yta som inte kan bli smutsig.
  3.
  Titta inuti skrivaren och lokalisera bildenheten (trumma). Trumman är den enhet med den stora, gröna cylinder och ett handtag som löper längs enheten. Ta tag i handtaget och dra försiktigt rakt upp. Om du tänker installera om samma bildenheten, täck den omedelbart när den tas för att skydda den från att repas. Ljus kan också skada ljuskänsliga bildenheten.
  4.
  Ta bort den nya bildenheten ur kartongen och packa upp den ur förpackningen. Ta bort tejpen från den nya enheten.
  5.
  Tillbaka bildbehandlingsenheten genom att rikta den färgade flikarna på varje sida av trumman med motsvarande färgade spår på skrivarens ram. Skjut den hela vägen ner i skrivaren tills du inte kan trycka ner den ytterligare. Lägg ner handtaget.
  6.
  Tillbaka överföringsbandet genom att styra enheten med skårorna i ramen. Skjut ner och till höger tills den låses på plats. Skjut låsspakarna till höger för att säkra bältet. Sänk locket tills det hakar, och stäng den vänstra luckan.
  7.
  Återställ underhåll räkna för att rensa "Ersätt Imaging Unit" budskap. Räkningen kan raderas genom att trycka på knappen "Meny" tills "Setup" dyker upp på displayen. Tryck "Enter" och bläddra tills displayen visar "Underhåll". Tryck "Enter" igen, bläddra sedan fram till "Check m. fl. " visas på panelen. Bläddra tills "Imaging Unit" läser på displayen, tryck på "Enter" igen och bläddrar tills displayen säger "Reset. "Tryck på" Enter "för att nollställa Imaging Unit disken.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man rengör en hårddisk för en ny OS-installation

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ide till min externa CD ROM
 • hur man använder ett minneskort till en mobiltelefon på en bärbar dator
 • hur man installerar en Creative WebCam vf 0330 på nätet i vista gratis
 • kan återställa Datorhögtalare
 • hur man klona en cd till en hårddisk
 • ominstallation CD förare
 • hur man känner igen en tom DVD-R
 • hur man kan öka Video-RAM på Intel GMA i XP
 • hur man uppgraderar minnet i en Dell 4600c
 • Hur man delar en skrivare med en USB-hubb