Dator > de bästa bärbara datorer för tjudrad fotografi

 • de bästa bärbara datorer för tjudrad fotografi


 • uppbundna fotografi innebär ansluter en digitalkamera till en dator eller bärbar dator och ladda upp bilder för levande förhandsvisningen under fotograferingen. Fördelarna med uppbundna fotografi omfatta omedelbart, högupplösta förhandsgranska bilder och möjlighet att omedelbart dela bilder med kunder. En bra laptop för tjudrad fotografering måste vara lätt och har gott om intern lagring och massor av minne för att hantera filöverföring, och särskilda krav programvara.

  MacBook Pro

  15-tums MacBook Pro, med dess unibody-hölje, bakgrundsbelysning skärm och dubbla NVIDIA GeForce 9400M och NVIDIA GeForce 9600M GT grafikkort, är ett utmärkt val för tjudrad fotografering. Det är en lättviktskonstruktion-den kommer i nivå på 5,5 pounds och är 0,95 inches tjock-gör det enkelt sitta på stativ plattformar. Den 15,4-tums bakgrundsbelyst LED-skärmen ger skarpa och tydliga bilder väsentligt att döma foton medan uppbundna. MacBook Pro har också två USB 2. 0-portar, perfekt för snabbare uppladdning av bilder från digitalkamera. Sina extra funktioner inkluderar extra lång batteritid på upp till sju timmar (perfekt för fotografering på området), max lagring av upp till 500 gigabyte (krävs för lagring av stora mängder RAW-filer) och upp till 8 gigabyte RAM och en högsta processorhastighet på 3,06 GH (behövs för att stödja de nödvändiga tjudra bildbehandlingsprogram). Från och med april 2010, 15-tums MacBook Pro börjar på $ 1699.

  Lenovo ThinkPad W510

  Med sin USB 3. 0 portar, erbjuder Lenovo ThinkPad W510 ökade andelarna filöverföring jämfört med USB 2. 0 enheter. Den W510 är utrustad med X-Rite PANTONE färgkalibrering för exakt färgmatchning, plus dess WSXGA eller WUXGA-skärmar har ökat högupplösta visning. Den W510 Skärmen har touch-screen-teknik för enkel användning, plus enhet har ultrabredband och WiMAX och Bluetooth, vilket gör den kompatibel med några av dagens digitalkameror med trådlös teknik. Den W501 har upp till 2,0 GHz processorkraft med Intel i7-processor, Windows 7 Professional 64-bitars operativsystem, och upp till 8 gigabyte minneskapacitet. Från och med april 2010, Lenovo ThinkPad W510 listor från $ 2059.

  Dell Inspiron 14

  Dell Inspiron 14 har upp till 4 gigabyte minne och har en 14-tums högupplöst widescreen-skärm. Dell Inspiron 14 har en Intel Core i5-processor som levererar tillräckligt med fart för att hantera bilden krav redigeringsprogram för dragning. Den maximala lagringsutrymmet kommer in på 500 gigabyte, en annan förutsättning för att ladda upp stora bilder RAW-fil. Inspiron 14 har också 3 USB 2. 0-portar och har ett SD, SDHC, MMC, xD och MS Pro media kortläsare. Maskinen är lätt --- Det börjar vid 4. 81 pounds, vilket gör den idealisk för montering på stativ står och för att i större kameraväskor. Den inbyggda DVD + /- RW brännare möjliggör omedelbar förbränning av uppladdade uppbundna bilder direkt till DVD. Från och med april 2010, Dell Inspiron 14 börjar på $ 559.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:vad är skillnaden mellan LED och laser mus?

Relaterade artiklar


 • Felsökning Apple Bärbara datorer
 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en bärbar dator medion
 • hur till öppen wmv filer i OS X
 • hur du ställer in flera bildskärmar i Ubuntu
 • hur man gör hörlurarna i en mikrofon
 • hur man installerar hårddiskar i en Mac Pro
 • Lägga till extra minne till en Dell Inspiron 1200 laptop
 • Inaktivera öppet relä
 • hur man återställer & fylla HP 56 patroner
 • Vilka är fördelarna med en dubbel processor?