Dator > Systemkraven för en extern DVD-brännare

 • Systemkraven för en extern DVD-brännare


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  En extern DVD-brännare kan vara ett billigt och enkelt sätt att lägga förmågan att bränna DVD-skivor till datorn. . DVD-brännare används för att säkerhetskopiera stora mängder data, spela in ljud eller video filer, DVD kopiera eller spela in och spela filmer på de flesta DVD-spelare. Frågan kommer med systemets prestanda. Med stora filer såsom hög definition DVD eller Blu-ray-skivor, finns det vissa systemkraven behöver du se till att din dator uppfyller före du köper en DVD-brännare. Det är absolut nödvändigt du se ditt system kan hantera ny maskinvara innan du köper den.

  Processor och hårddisk

  För att njuta av funktioner i DVD-brännare du väljer att köpa, är det viktigt att se till att din datorns processor kan hantera maskinvara eller enheten kan arbeta mycket långsammare än vad den är kapabel till. Minimikrav variera från produkt till produkt, men CNET rekommenderar att ha åtminstone en 800MHz Pentium III-processor. Plextor, en tillverkare av DVD-enheter, föreslår en 1. 6GHz Pentium 4. Bränna en DVD, särskilt en stor fil kan beskatta på din CPU, så se till att du har RAM nödvändigt att få jobbet gjort. Hårddiskutrymme kan också vara ett problem, liksom nya DVD-inspelare kan hantera upp till 50 GB data på en dual-layer Blu-ray Disc.

  Operativsystem och anslutningar

  Det är mycket viktigt att se till att DVD-inspelaren du köper är kompatibel med ditt operativsystem. På toppen av skillnaden mellan Windows och Macintosh operativsystem, många nyare DVD-brännare fungerar inte med äldre versioner av Windows. Windows XP är ett standardsystem som stödjer de flesta brännare, men en del kommer inte att fungera med versioner såsom Vista eller Windows 2000. Du bör också se till att datorn har rätt port för externa DVD-inspelare. De flesta kräver en USB-port, men kommer att arbeta snabbare på en USB 2. 0 port jämförbar. FireWire-portar stöds också av vissa DVD-brännare, och kommer att tillåta köra till jobbet med optimalt varvtal.

  Grafikkort och skärm

  När det gäller högupplöst video och Blu-ray-skivor, inte alla datorer har videofunktioner att hantera spela dessa filer. Om du planerar att använda din DVD-brännare för inspelning dessa typer av filer, eller planerar på att spela upp filer du har bränt till DVD-skivor, måste du se till att din hårdvara kan läsa filerna. Vissa monitorer och grafikkort kommer att orsaka större filer för att hoppa, pausa eller inte spela alls.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:vad är en Extern DVD-spelare låda?

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar ett EVGA GeForce 8800 GTS
 • hur du ställer in en nätverksskrivare utan internetuppkoppling
 • hur man installerar en Lexmark X2350 skrivare & scanner
 • Hur du ser på en film från en dator på TV
 • hur man installerar en Bluetooth-adapter i en Epson RX620 skrivare
 • hur man tränar att skriva
 • naturliga produkter för att döda insekter gräsmatta
 • hur man ansluter en dator till en TV med videokabel
 • hur du formaterar en SATA-disk
 • hur man kopierar stora filer till en CD