Dator > kapaciteten hos datateknik i undervisningen

 • kapaciteten hos datateknik i undervisningen


 • Framsteg inom datateknik förändrar utbildningsområdet. Nya uppfinningar som tabletten dator, PDA och andra mobila enheter som tar informations-och kommunikationsteknik till en ny nivå, vilket gör distanskurser och webbaserade utbildning och klasserna ett lönsamt val för fler människor runt om i världen att få en bra . utbildningen

  Du behöver:.
  stjärnskruvmejsel

  Funktioner

  Datorer har möjlighet att ansluta användare till vem som helst i världen. Webbaserad utbildning kan arbetstagare och studenter att utbilda i deras handel helt on-line, erbjuda dem större flexibilitet genom att låta dem träna på sitt eget schema. Skolorna använder bärbara datorer, datorer tablett och andra mobilenheter både i och utanför klassrummet, som tillåter studenterna att samarbeta med varandra och sina lärare både i och utanför klassen. När en elev har tillgång till en dator, har han tillgång till en enorm mängd resurser för att hjälpa honom på något uppdrag eller projekt.

  Fördelar

  Distansutbildning fyllas via datorer ger dem i mindre gynnade områden chansen att få samma utbildningsmöjligheter som någon annan. En student på en liten skola, till exempel, kanske vill studera kinesiska för hans språk kredit, men skolan kanske inte har resurser att anställa en kinesisk språklärare. Den studerande kan studera kinesiska genom en on-line klass istället. Datorteknik kan hjälpa alla ha en mer lika möjligheter till får en bra utbildning.

  Potentiella

  Datorteknik omfattar avancerade tillämpningar och programvara som ökar kompetensen hos datorer i klassrummet. Lärare kan omfatta ett antal multi-media effekter, såsom video, ljud och interaktiva aktiviteter, i sin undervisning, något som inte förekommer i mer traditionell utbildning metoder. Varje elev har sitt eget sätt att lära. Traditionella föreläsningar och lektioner inte alltid stimulera varje elev. Datorteknik ger lärare en chans att nå fler studenter med nya spännande lärdomar.

  Nackdelar

  Det senaste inom datateknik, medan hjälpsam, kommer med en prislapp många skolor och föräldrar helt enkelt inte råd. Till exempel är en tablett dator för varje elev en beundransvärd idé, men inte i fråga för många skolor. En annan viktig fråga, särskilt med distansutbildningar är att barn som tar en klass on-line kommer att gå miste om att utveckla viktiga sociala färdigheter som kommer med traditionella skolan.

  Expert Insight

  Teknik spelar en viktig roll i en konstruktivistisk-baserad klassrummet. Enligt en artikel av Aloka Nanjappa och Michael M. Bidrag till den elektroniska journalen för integration av tekniska utbildning, kan en lärare utveckla både en social och intellektuell atmosfär i en konstruktivistisk klassrummet. Däremot "Teknikunderstött klassrum pekar konstruktivistisk strategier, arrangera problem-baserade projekt där studenterna aktivt konstruera kunskap, länka ny kunskap med tidigare kunskap. "


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du lägger till mer minne till en Dell D600

Relaterade artiklar


 • hur man överklocka Intel Dual Core Xeon 5150
 • jämförelse av laser & bläckstråleskrivare
 • hur man använder flash-enheter att sätta systemminne
 • hur man ändrar en HP Laserjet 4000 trumma
 • hur man gör mer utrymme på min laptop
 • hur man förstår Intel Core 2 Duo mobil processor nummer
 • hur man ändrar från tyska till engelska på en HP Photosmart c4385
 • hur du formaterar en Dell Inspiron 9300
 • hur man installerar SLI grafikkort
 • hur du installerar RAM i en Dell 2400 skrivbordet