Dator > hur man installerar en HP 2000c-skrivare med Windows 2000

 • hur man installerar en HP 2000c-skrivare med Windows 2000


 • Med HP 2000C är en färg bläckstråleskrivare riktad mot professionella användare. Den är konstruerad för, utskrift av text grafik och foton, och innehåller patentskyddade teknologi avsedd att sänka bläck konsumtion. Med HP 2000C har drivrutiner tillgängliga för operativsystem så gammal som Windows 3. 1. Det är inte svårt att installera HP 2000C på datorn med Windows 2000 och börja använda den här skrivaren på ditt system

  Du behöver:. .
  HP 2000c-skrivare Color Inkjet
  Parallell-eller USB-skrivarkabel.
  Strömkabel.
  HP 10 svart, cyan, magenta och gul bläckpatroner.
  4 skrivhuvuden.
  CD med drivrutiner.


  1.
  Anslut ena änden av strömkabeln till baksidan av HP 2000C, och anslut den andra änden till ett eluttag.

  2.
  Stäng ner datorn, och anslut ena änden av skrivarens kabeln till skrivaren och den andra änden till baksidan av datorn om du ansluter skrivaren med parallellkabel. Om du ansluter den med en USB-kabel, hoppa över detta steg.
  3.
  Slå på skrivaren, öppna luckan till bläckpatronen på höger sida av skrivaren. Swing dörren helt öppen lyft sedan bort från kroppen av skrivaren. Detta utsätter de fyra fack för bläckpatroner. Varje vik visar färgen på bläckpatronen som måste installeras.
  4.
  Skjut bläckpatroner i patronen vikar enligt färgen visas på varje vik.

  5.
  Swing den lila locket bakom vikar bläckpatron mot dig och lyft sedan luckan aning Skjut den ifrån dig. Detta öppnar luckan till vikar skrivhuvudet.
  6.
  Ta ut huvudet från deras foliepåsar, ta sedan bort skyddsfilmen från botten av var och en. Skjut skrivhuvuden i vikarna tills de snäpper på plats. Liksom vikar bläckpatron, skrivhuvudet vikar visa den färg som anger vilka skrivhuvud ska installeras.
  7.
  Tryck ned locket för fack skrivhuvudet mot skrivarens framsida . Haka fast lila täcka under läppen på framsidan av skrivhuvudet område, och sedan skjuta den stängd.
  8.
  Tillbaka bläckpatronen täcka sin ursprungliga ståndpunkt stänga tjänsten området skrivaren.
  9.
  Fyll på papper i skrivaren och håll sedan strömbrytaren nedåt tills du börjar höra aktivitet inne i skrivaren (cirka fem sekunder). Under denna process, förbereder skrivaren den nya skrivhuvuden och bläckpatroner för utskrift. Skrivaren utför en operation testutskrift när processen är klar.
  10.
  Slå på datorn. Om skrivaren är ansluten via parallellporten, är en "Hittade ny maskinvara" visas i displayen. Avbryt denna prompt.
  11.
  Sätt in CD med drivrutiner och följ anvisningarna på skärmen för att installera programvara som krävs för HP 2000C. Om du inte har den ursprungliga CD med drivrutiner, ladda ner mjukvaran från den första länken i "Resurser" i den här artikeln. Om du ansluter skrivaren till datorn via USB, gör inte det förrän du uppmanas av installationsprogrammet eller installationen är klar. Skrivaren är klar att använda.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Felsökning av en InFocus x2 projektor

Relaterade artiklar


 • hur man byter bläck för en Epson Stylus C88
 • Hur vet jag om min dator tar PCI eller PCI Express grafikkort?
 • hur man bränner en synlig dvd från en AVI-fil
 • hur man rengör Skärm
 • hur reparera ett fel drivrutinen på en dator
 • vad är bättre: tft eller lcd?
 • hur du kopierar en data-cd till en hårddisk
 • hur man kan påskynda 50k uppringd
 • hur man uppgraderar en Dell 4550 processor
 • hur man installerar min HP skrivare utan skivan