Dator > hur man återställer & fylla HP 56 patroner

 • hur man återställer & fylla HP 56 patroner


 • Fylla en HP 56 patron själv kan spara pengar. Den refill kit har tillräckligt med bläck för att fylla en patron upp till 10 gånger. Med HP 56 bläckpatroner passar de många olika HP DeskJet modeller, HP OfficeJet modeller, HP PhotoSmart modeller och vissa HP PSC modeller. I vissa skrivarmodeller, måste du återställa och fylla på HP 56 bläckpatron så att skrivaren känner igen den nyligen påfyllda bläckpatroner som nya

  Du behöver:. .
  Tejp
  Tidning.
  Fuktig trasa.
  Refill kit.
  Tvättsprit.
  Luddfri trasa.

  Fyll bläckpatron


  1.
  Sprid ut en bit tidningspapper. Ta bort leveranser från den refill kit. Det kommer att finnas en flaska svart bläck och en spruta. Ta bort etiketten från den tomma bläckpatronen. Den refill hålet kommer att vara på toppen av patronen.
  2.
  Placera nålen för sprutan i flaskan med bläck. Dra upp kolven för att dra upp 15 ml bläck.
  3.
  Placera nålen i refill hålet så långt ner man kan komma utan att tvinga in det. Sakta ner i kolven för att injicera bläcket i svampen inuti kassetten. Om bläcket bubblor ut, stoppa, patronen är fullt och kan inte ha varit helt tom. Torka upp utspillt bläck med en fuktig trasa.
  4.
  Kör 3-4 testsidor att cykla bläcket innan du återställer mätaren bläcknivån.

  Återställ Ink nivåmätare


  1.
  Ta bort bläckpatronen från skrivaren vagnen. Vänd patronen över så att undersidan koppar kontakterna nedåt och att skriva är i topp om du tittar på den.
  2.
  Sätt en bit tejp över toppen kontaktpunkt i den andra raden på vänster sida. Den första raden har fem kontakter och den andra raden har sju kontaktpunkter. Bandet bör tillämpas under den sjunde kontaktpunkt på toppen. Placera bläckpatronen tillbaka i skrivaren vagnen. Låt skrivaren göra en justeringssida. Ta ut patronen ur skrivaren transport efter justeringen.
  3.
  Sätt en bit annan bit tejp över kontakten på höger sida. Den allra sista raden av kontakter har fem kontakter och den andra till den sista raden har sex kontakter. Placera bandet under de sex kontakter i näst sista raden på höger sida på bläckpatronen.
  4.
  Placera bläckpatronen i skrivaren vagnen och kan skrivaren skriva ut en annan justeringssida. Ta ut bläckpatronen efter justeringen är klar. Ta bort båda bitar av tejpen från bläckpatronen. Använd en luddfri trasa och lite tvättsprit att få bort häftmassa återstående genom att lätt gnugga kontakten.
  5.
  Placera bläckpatronen i skrivaren vagnen och bläcknivån kommer att återställas till visa rätt bläcknivå.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man skapar en startdiskett på ett USB-

Relaterade artiklar


 • information om hur man identifierar alla moderkort
 • hur du formaterar en diskett i linux
 • hur man raderar en CD med datorn torn
 • hur du säkerhetskopierar data på en Sony Vaio
 • hur man bygger ett SLI gaming dator
 • hur man installerar en High Speed USB på en dator
 • instruktioner om hur man bygger en pc
 • hur man gör telefonsamtal på datorn
 • hur du kan få ett PCMCIA-kort i en Express Card-kortplats
 • vad är en ipaq?