Dator > hur du lägger till ett USB-minne till min dator

 • hur du lägger till ett USB-minne till min dator


 • USB-minnen är portabla lagringsenheter som gör att överföra filer från en dator till en annan enkel. De ansluter till USB-portar på datorn och att du kan överföra data blixtsnabbt. Flash-enheter varierar i minnesstorlek, med några högst 64 GB. Lägg till din USB-minne till datorn och överföra filer till och från lagringsenheten

  Du behöver:.
  USB flash-enhet
  Dator.


  1.
  Leta reda på en tom USB-port på datorn och ansluta USB flash-enhet i den. USB-kortplatser är i allmänhet placerade på baksidan eller framsidan av din stationära dator. Om du använder en bärbar dator bör du se en USB-port på baksidan eller sidan, beroende på märke och modell på din bärbara dator. Datorn känner igen flash-enheten.
  2.
  Bort flash-enheten och starta om datorn om datorn inte känner igen USB-minne. När datorn har startat, sätt in USB-flash-enheten i en ledig USB-port. Starta Windows Utforskaren genom att klicka på "My Computer" (Windows XP) eller "Dator" (Windows Vista och 7). Du bör se din flash-enheten visas som en portabel hårddisk och tilldelas en enhetsbokstav som J, K, H eller D. Om du använder en Mac bör du se en ikon för ditt USB-flash-enhet på skrivbordet.

  3.
  Dubbelklicka på USB-minnen "ikonen för att öppna den. Om du har något innehåll upp till din flash-enhet, ser du den i fönstret som öppnas.
  4.
  Överför filer från din dator till ditt USB-minne genom att dra dem från mapp som du sparat dem i till fönstret som du startade när du klickade på flash-enheten ikon. Alternativt kan du ladda upp filer till flash-enhet genom att högerklicka på en fil, välja "Kopiera" och sedan högerklicka på bärbara hårddisken fönstret och klicka på "Klistra in".
  5.

  Överför filer från din USB-minne till datorn genom att dra dem från flashminnet fönstret till den mapp du vill spara dem i datorn. Alternativt kan du högerklicka på filerna i hårddisken fönstret och klicka sedan på "Kopiera". Högerklicka på mappen du vill spara filerna i och klicka sedan på "Klistra in. "
  6.
  Stäng USB flash-enhet fönster när du är färdig med filöverföringen från och till minnesenheten. Klicka på" Säker bort maskinvara "ikonen bredvid klockan i aktivitetsfältet. Klicka på ditt minne i hårdvaran fönstret och klicka sedan på "Stop. " när du ombeds att koppla bort flash-enheten. Om du använder en Mac, högerklicka på flash-enheten ikon på skrivbordet, och klicka sedan på "Mata ut. " Koppla flash-enheten från datorn.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Skillnaden mellan en hubb och en switch på en stjärna topologi nätverk

Relaterade artiklar


 • Hur du kalibrerar dell övervaka 2408WFP
 • vad är en thinkpad?
 • hur man installerar skrivaren en HP 5610 allt-i-ett
 • hur man förstår Intel Core 2 Duo mobil processor nummer
 • hur man öppnar netdisk
 • hur man uppgraderar minnet på en Compaq Armada 1700
 • Hur konvertera en mindre XM-kort till sd
 • hur man kan återställa en dator till fabriksinställningarna
 • kan en Dual Layer-DVD backas upp till två single layer DVD?
 • hur man säkerställer att det dokumentskanning företaget du använder är det bästa för dina dokument