Dator > fördelar med att använda en bärbar dator

 • fördelar med att använda en bärbar dator


 • flesta hem och företag har datorer och är uppkopplade. I en tid där allt går i snabbare takt, och tekniken har gått framåt, har efterfrågan på stora stationära datorer krympt. Av liknande skäl till att människor föredrar mobiltelefoner över land linjer, har bärbara datorer blivit populära. Det finns flera fördelar med att använda en bärbar dator.

  Mobilitet

  En bärbar dator kan användas var som helst i världen. Många ställen har även anslutningar till Internet för allmänheten. Bärbara datorer kan användas i andra länder, på stranden, eller i ett tält på bakgården. Med en tillräckligt lång batteritid, kan arbete utföras under loppet av flera timmar. En av de bästa egenskaperna hos en bärbar dator är att den kan ansluta till en användares kontor stationär dator. Ny teknik kan användare ansluta sina skrivbord till sin laptop från avlägsna platser. Med en mindre RAM bärbar dator, kan minnesutrymme sparas genom att ansluta till en stationär. Detta är ett bra verktyg som gynnar den genomsnittliga personen och företag. Det är som att ha en stationär dator i ditt knä vart du än går.

  Färre anslutningar

  En av de bästa fördelarna med att använda en bärbar dator är att det finns färre anslutningar behövs för att få ställa upp och köra. Detta innebär att låg-tech människor som har svårt att sätta på en DVD-spelare kan använda en bärbar dator. Den enda kontakten som behövs är en ansluten till en strömkälla för att ladda batteriet. Men ibland ibland batterier kan användas utan oroa sig för en sladd. Bärbara datorer är krångel och problemfri. De tar upp så mycket mindre plats jämfört med en stationär dator. Ett skrivbord har flera sladdar som löper som en labyrint genom baksidan av datorn, bildskärm, mus, tangentbord, Internet och så vidare, bärbara datorer löst flera komplex av livet för många människor.

  Tidsbesparing

  En annan fördel för använder en bärbar dator är att kortare väntetider stirra på en skärm och arbetar än spenderas på ett skrivbord. Bärbara datorer kräver mindre tid att överföra filer. Innan bärbara datorer, skulle många människor har för att spara och överföra filer genom att e-posta dem till sig själva så att de kunde komma åt filerna från valfri plats. Detta kan ha fungerat bra, men det fanns alltid osäkerheten om en dator och Internet skulle vara tillgänglig. Med bärbara datorer, alla dokument är på ett ställe och det sparar tid från att studsa fram och tillbaka från hemdator till arbete dator och till skolan datorn för att hitta filer.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du ställer in en dator för första gången

Relaterade artiklar


 • vad är en primär partition?
 • det bästa sättet att ansluta en MacBook till en projektor
 • hur man fylla på bläck i en Epson cx7450
 • hur du uppgraderar CPU för en Dell Inspiron 8200
 • hur du tar bort ett virus från en lösenordsskyddad usb
 • hur man kalibrerar en bärbar dator
 • Återskapa data från en trasig hp laptop hårddisk
 • hur man installerar SLI grafikkort
 • Hur du ser på en film från en dator på TV
 • hur man läser ett SD-minneskort på en Dell D630