Dator > Vilken typ av kamera behöver jag för min dator för skype?

 • Vilken typ av kamera behöver jag för min dator för skype?


 • Skype är ett kraftfullt kommunikationsverktyg som tillåter användare att göra dator-till-dator-samtal med ljud och video. Även webbkameror kan användas för nästan alla video syfte på Internet, finns det några särskilda saker att tänka på när man väljer en som ska användas med Skype

  Typer

  Flera typer av kameror fungerar med Skype. Den mest grundläggande, traditionella webbkameror bestå av en extern kamera enhet, ett stativ, en USB-eller Firewire-anslutning kabel och oftast en mikrofon. Inbyggda webbkameror är integrerade i datorskärmen, och clip-on webbkameror fäster skärmen på en bärbar dator eller en platt skärm. För att använda Skype för videochatt, behöver du någon form av mikrofon, oavsett om dessa tillverkats i kameran eller utanför det

  Välja funktioner

  När man väljer en webbkamera för att användas med Skype, betrakta dessa funktioner:. Inbyggd mikrofoner, extern mikrofon, svagt ljus kapacitet, HD-imaging chips, zoomobjektiv, widescreen bildförhållanden och förmåga att arbeta med en TV.

  Dessa funktioner är inte nödvändigt att använda Skype, men de kommer att avsevärt förbättra din tittarupplevelse. När du gör ditt val, fundera på vad du skulle vilja göra med kameran, den miljö där du kommer att använda det och hur tydligt du vill den överförda bilden för att se. Om du ska använda Skype i ett rum upplyst av lampor för hushållsbruk, till exempel, du vill ha ett högupplöst webbkamera som har överlägsen svagt ljus funktioner.

  Budget Överväganden

  När du köper en webbkamera att användas med Skype, är en av de viktigare övervägandena din budget. Webbkameror kan vara allt från $ 20 för en grundläggande modell för att mer än $ 100 för en high-end, HD-kamera med massor av funktioner.

  Nedre änden kameror kommer att erbjuda endast ett minimum av produktion video. Dessa kameror inkluderar en fast lins, bildsensor, bostäder, stå och anslutningskabeln. A $ 30 webbkamera har dessa grundläggande funktioner.

  Om du spenderar mer pengar för en högre kvalitet kamera funktioner förbättras också. En $ 60 kamera som kan vara en bättre chip bildkvalitet för ökad synlighet, högre upplösning och bättre i svag belysning. $ 100 kamera kan omfatta ett zoomobjektiv, inbyggd mikrofon och hög upplösning bildbehandling chip som kan skicka mycket större, tydligare bilder via Skype

  Operativsystem Överväganden

  Varning:. Webbkameran du väljer att inte kan komma att stödjas av din dators operativsystem. För att undvika detta problem avgöra vilket operativsystem (t. ex. Mac OS, Windows, Linux) är och vilken version som körs på datorn. Jämför dessa uppgifter till de specifikationer som ingår med webbkameran som intresserar dig.

  I vissa fall kan du behöva hämta och installera de senaste drivrutinerna från webbkameran tillverkarens webbplats till din dator för att kameran ska fungera med din dator och med Skype-programmet.

  upplösning och bildhastighet

  Upplösning och Bildhastigheter också aspekt att beakta när man väljer en kamera att använda med Skype. Dessa specifikationer är oftast tryckt på förpackningen eller i beskrivningen på tillverkarens webbplats.

  högre bildfrekvens ger mjukare och mer flytande rörelser (beroende, naturligtvis, på den tillgängliga bandbredden både via din Internet-leverantör och Internet-leverantören för den person du ringer).

  resolution är den mängd pixel information i bilden. En högre upplösning kommer att resultera i en bättre bild, men det krävs också mer bandbredd att sända. Om du funderar på högre upplösning och högre frame kameror kurs, kontakta din Internetleverantör om hur mycket bandbredd tillåts per kund.

  Fördelar

  Med hjälp av en webbkamera med Skype är ett roligt sätt att kommunicera. Lägga videon elementet ger en mer intim konversation.

  Webbkamera är lätta att ställa upp. De flesta modeller är plug-and-play, vilket innebär att du helt enkelt ansluta kameran i USB-porten och den är färdig att använda.

  Webbkamera är enkla att använda. De kan enkelt integreras med Skype-programmet och Skype har utformats för att fungera med ett stort utbud av modeller.

  Webbkamera användas med Skype är enkla att underhålla. Med få rörliga delar, små fotspår och automatisk uppdatering av mjukvara, webbkameror behöver lite underhåll. Med höga upplösningar, svagt ljus möjligheter och ett utbud av mobila modeller, kan du ha videosamtal nästan var som helst.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:felsökning av en Microsoft Notebook med en trådlös optisk mus

Relaterade artiklar


 • hur man gör en Ethernet-hubb blixt ljus
 • hur man konstruerar en grundläggande dator
 • hur man ansluter en klient och en server
 • felsökning en laptop moderkort
 • Hur man delar en skrivare med en USB-hubb
 • Hur kan jag köra två grafikkort samtidigt?
 • hur man fyller Epson Stylus CX5000 bläckpatroner
 • hur man installerar SLI grafikkort
 • hur du tar bort dina cookies historia
 • hur du formaterar en enhet på en Dell PC