Dator > T1-linje information

 • T1-linje information


 • Du kanske är bekant med ett vanligt bostadshus eller företag telefonlinje som överför röst eller data till en rimlig hastighet. Införandet av T1-linje förbättrad tal-och datakommunikation och är idealisk för större företag, den har stora fördelar jämfört med en normal analog linje och den hastighet med vilken den överför data är ca 60 gånger snabbare än din vanliga röst modem

  Historia

  T1-linje har funnits i årtionden och har förbättrats avsevärt under åren. Tekniken introducerades av AT T och användes ursprungligen 1 bit per bild. När ingenjörerna ansåg att byta till 8 bitar per ram de var oroliga att det skulle göra redan installerade system föråldrade. Efter efterfrågan ökade, genomfördes de den 8 bitar per ram och detta möjliggjorde bättre hantering för hushållning funktioner.

  Teknik Koppar telefonlinjer sakta ersätts av fiberoptiska ledningar. Standard koppar telefonlinjer överföra tal och data med en hastighet på 30. 000 bitar per sekund, medan en T1-linje gör detta på 1. 544 megabit per sekund och kan användas för att överföra 24 digitaliserat tal samtidigt. T1 linjer är mest fiberoptiska ledningar.

  Fördelar

  Använda en T1-linje kan vara till nytta för större företag. Till exempel, istället för att använda åtta telefonlinjer, kan ett företag gå över till en T1-linje och betala för en linje, i stället för åtta separata. Det ger också dem med hög hastighet till Internet för sina anställda på samma gång. En T1-linje är också mycket mer pålitlig än en vanlig koppar telefonlinje.

  Kostnader

  Även om kostnaden för en T1-linje kan vara dyrt, kommer priserna sannolikt sjunka eftersom efterfrågan ökar. Detta är inte ett bra alternativ för en enskild person utan en stor företag kommer att gynnas genom att minska sina totala telefonräkning. Kostnaden varierar mellan leverantörer och också mycket beror på avståndet mellan platsen för affärsverksamhet och telebolaget. För mycket stora företag, är en T3 linje tillgänglig, vilket motsvarar ca 28 T1 linjer och ger den nödvändiga infrastrukturen för att hantera stora volymer av röst och data.

  Använder

  T1 förbindelser används av större företag, t. ex. som telefon företag och tjänster Internetleverantörer, med hög röst och krav data. Linjer med ännu högre kapacitet finns för att mycket stora företag, den optiska transportören räckvidd kan gå upp till 9,6 gigabit per sekund. Individ-och hemanvändare kanske inte dra så mycket, eftersom kostnaderna i samband med dessa rader är ganska hög.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man uppgraderar en dator för att bearbeta kundorder

Relaterade artiklar


 • Hur du kopierar en inkorg till en zip-enhet i Internet Explorer
 • hur man använder en mus med handen och ledvärk
 • hur man ansluter en SCSI-port till en USB-hårddisk
 • information om mobil teknik
 • hur man överför en hårddisk tallrik
 • Hur får man en klarare bild med ett tv-kort
 • hur till låsa CMOS på en thinkpad 390e
 • hur du ändrar en utgång från VGA till HDMI
 • hur man reparera en Presario 2500 bärbar dator
 • hur man öppnar en Compaq M2000 laptop notebook