Dator > naturliga produkter för att döda insekter gräsmatta

 • naturliga produkter för att döda insekter gräsmatta


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.

  Lawn insekter inkluderar myror, bladlöss, maskar armé, chiggers, tvestjärtar, myror brand, loppor, larver, fästingar och kvalster. Många av dessa suga sav från bladen på gräs och få dem att bli stöpplad, fläckig och missfärgad. Svår insekter råna gräs av näringsämnen och så småningom dödar infekterade plantor. Det finns olika sätt att utrota skadliga insekter gräsmatta, inklusive botaniska bekämpningsmedel, kontroller kemiska, insektsdödande tvålar och naturliga produkter, inklusive biologisk och ekologisk kontroll.

  Biological Products /Kontroller

  Den biologiska kontrollen av gräsmatta insekter innebär att bekämpa en skadlig levande organism med en hjälpsam man. Exempel på naturliga kontroller är positiva nematoder, bakterien Bacillus thuringiensis (BT) och entophytic svampar. Nyttiga nematoder är mikroorganismer som livnär sig på larver av cutworms, vita larver, webworms och andra skadedjur gräsmatta. Du kan enkelt köpa dem i trädgårdsskötsel butiker och tillämpa dem på en fuktig gräsmatta att utrota alla insekter. Bacillus thuringiensis livnär sig på cutworms, maskar armé, webworms och larver. Denna bakterie producerar kristallin insektsdödande proteiner och sporer som effektivt hantera trädgård skadedjur. BT-baserade insektsmedel är helt enkelt sprutas över effektivt fläckar av gräs för att döda insekter. Entophytic svampar är en grupp svampar som bor i blad och vissa sorter av gräs. De gör sina värdväxter resistenta mot angrepp av billbugs, stycketorv maskar och VÄGGLUS buggar.

  Botanical Products Botaniska kontroller eller bekämpningsmedel är tillverkade av växter. De är favoriter på grund av deras effektivitet och säkerhet. Exempel på botaniska bekämpningsmedel inkluderar pyrethin och Neem. Pyrethin är en botanisk bekämpningsmedel som erhålls från krysantemum anläggningen. Det är effektivt i att utrota gräsmatta insekter, inklusive hjälpsam buggar och används för att behandla specifika områden i en gräsmatta, i synnerhet de som är angripna av sod maskar. Neem utvinns ur frön av Nimträd och är ett effektivt kontrollsystem mot japansk skalbaggar och greenbugs.

  Ekologisk Control

  Ett av de vanligaste sätten att ekologiskt kontroll gräsmatta insekter är genom att späda en naturligt baserad diskmedel och tillämpa den på de berörda områdena av en gräsmatta. Ekologiska insekticider kommer från djur och växter. Ett exempel på ett organiskt bekämpningsmedel är tomat och grönsaker insektsmedel, som är effektivt mot stinkbugs, bladlöss och skalbaggar.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man tjänar pengar återanvändning av gamla datorer

Relaterade artiklar


 • hur ändrar mitt permanenta markören
 • hur du installerar minne för en Mac mini
 • hur man fixar en trasig Enter på en bärbar dator
 • hur man rensar en Epson CX5400 skrivhuvud
 • hur man installerar aktiv shuntreglering enhetens volym
 • hur man byter mobil DVD-enheter
 • Hur kan jag köra två grafikkort samtidigt?
 • Laser Jet skrivare felsökning
 • hur man återställer datorns inställningar efter spionprogram problem
 • hur man installerar SLI på ett ASUS moderkort