Dator > kopiator utlopp uppsving säkerhet

 • kopiator utlopp uppsving säkerhet


 • Åskväder är en orsak till strömskador, men strömskador kan inträffa när som helst. Kraftledningar som gränsar till varandra kan orsaka en elektrisk våg, som kan elnät växlar och sätta på eller stänga av enheter luftkonditionering, torktumlare och ett antal andra elektriska apparater. Med tanke kopiatorer kan kosta betydligt mer än $ 10. 000, är det en bra idé för att skydda en kopiator från risken för skador till följd av en elektrisk våg

  Du behöver:.
  Kabel (VGA, HDMI, DVI eller S-Video).

  förlängningssladdar

  En normal förlängningssladd utan någon ökning skyddsanordningar på det lämnar en kopiator helt utsatta för de skadliga effekterna av en strömstöt. Ett strömfall kan skada några av komponenterna i en kopiator, vilket gör dyra reparationer som krävs innan kopiatorn kan användas igen. I värsta fall-scenario, skulle en strömstöt ruin helt kopiatorn. Ett grenuttag som inte har någon överspänningsskydd på det också kommer att lämna kopiatorn helt utsätts för elektrisk våg skada.

  Överspänningsskydd

  Överspänningsskydd ser ut grenuttag. Överspänningsskydd kommer med en enhet som kommer att sluta en elektrisk våg från att göra sin väg till kopiatorn nätsladd, helt skydda den från skador. Några överspänningsskydd kommer med ett telefonjack, så att en telefonlinje från en kopiator som skall skyddas från elektriska stötar. Enligt försäkringsbolaget State Farm, bör konsumenterna använder endast överspänningsskydd med en LED-lampa eller en ljudsignal som kommer att signalera om överspänningsskydd har skadats och måste ersättas. Efter ett överspänningsskydd har skadats av en elektrisk våg, bör den bytas ut mot en ny överspänningsskydd.

  Batteribackup

  Batteribackup enheter ger överspänningsskydd som ett överspänningsskydd. Dessutom ansluten batteribackup enheter även ut den elektriska flödet som kommer till varje enhet i säkerhetskopian, skydda kopiatorn från mindre makt spikes som fortfarande kan orsaka skador. Batteribackup ger också ett nätaggregat till en kopiator om elen bryts, vilket gör att en användare att säkert avsluta en kopia jobb innan du stänger av maskinen.

  Garantier

  Några överspänningsskydd och batteri enheter backup kommer med en garanti . Garantin täcker skador på någon enhet ansluten till enheten på grund av en strömstöt. Titta över garantin för en produkt innan de köper den, eftersom vissa garantier endast omfatta överspänningsskydd eller batteribackup och inte anslutna enheter såsom kopiatorn. Övriga garantier täcker endast upp till en viss mängd dollar av anslutna enheter. Se till att garantin kommer att täcka hela värdet av kopiatorn, speciellt med tanke på vissa kopiatorer kosta tiotusentals dollar för att ersätta.

  AFCIs

  ljusbågsfel Circuit vakuumbrytarna (AFCIs) är en möjlighet för inbyggt skydd i det elektriska systemet i en byggnad. AFCIs passar in i elektriska panelen av byggnad och ser ut som en strömbrytare. AFCIs skydda mot elektriska stötar samt kortslutning, att erbjuda skydd för en kopiator oavsett var i huset den är inkopplad


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man tränar att skriva

Relaterade artiklar


 • hur ändrar bläckpatronen i en MFC-3220C skrivare
 • hur man ansluter en dator till Internet via en mobiltelefon
 • windows vista grundläggande kompatibla skrivare
 • hur du ansluter HP högtalare med ingen strömförsörjning
 • hur till återvinna förlorade bilder på min pc
 • hur du ansluter en dator till en 50-tums TV
 • Felsökning och installera ett grafikkort
 • felsökning av en Compaq Presario PC Headset
 • hur man bränner en dvd i OS
 • Lägga till en USB med controller förlängning