Dator > hur man tränar att skriva

 • hur man tränar att skriva


 • År 1872 uppfann Christopher Latham Sholes skrivmaskinen, ändra historien om skrivande effektivitet. Knapparna på den ursprungliga skrivmaskin var inte samma som på skrivmaskiner och datorer i dag, Sholes faktiskt konstruerade normen "QWERTY" tangentbord för att bromsa maskinskriverska ner för att hålla nycklarna från att fastna. Nu är "QWERTY" tangentbord (uppkallad efter de första sex bokstäverna i den första raden på tangentbordet) sett överallt. Förstå grunderna i att skriva på "QWERTY" tangentbord är viktigt när man tränar att skriva. Det finns ett par saker att uppmärksamma för att öka hastigheten och effektiviteten i skrivfärdigheter, inklusive hållning och hand ställning

  Du behöver:.
  Klar tejp


  . 1.
  sitta upprätt position framför datorn. När du skriver, håll överarmarna vertikala och underarmarna vågrätt, och flyta handlederna rakt upp. Detta kommer att hålla dina händer och fingrar i en rundad position, med fingrarna når ner till tangenterna.
  2.
  Håll ena handen ut och koppen det mjukt så att fingrarna är avrundade. Sedan position i slutet av en bit tejp i mitten av varje finger, dra den ner mot handflatan. Bandet kommer att försiktigt hålla fingrarna i kupade position. Upprepa detta för den andra handen.
  3.
  Placera de fyra fingrar på vänster hand på "A", "S", "D" och "F" knapparna. Placera de fyra fingrarna på höger hand på "J", "K", "L" och "," nycklar. Denna positionering kallas "hem rad. "
  4.
  Börja skriva, som sträcker fingrarna hemifrån rad för att nå nycklar i första och tredje raderna av tangentbordet, samt mellanslagstangenten. Försök att inte dra bort tejpen fingrarna när du skriver. Detta kräver en lättare touch och mindre finger förlängning. Om bandet börjar att dra bort, är din hand position rundade inte tillräckligt. Öva att göra detta i minst 10 minuter.
  5.
  Ta bort tejpen, och öva att skriva med den rundade sidan position i ytterligare 10 minuter. Om du känner som om fingret är ansträngande att utvidga till en nyckel, bör du justera din hand position. Använd hem rad som grund. När du skriver ett tecken i första eller tredje raden på tangentbordet, använd finger som är närmast de centrala hemifrån rad. Använd tummarna för mellanslag.
  6.
  Upprepa steg 1 till 5 upp till fyra gånger om dagen i ungefär två veckor.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur att klona en hårddisk när bilden är skadad?

Relaterade artiklar


 • instruktionerna för att installera ny strömförsörjning på HP Windows Me
 • Hur konvertera en mp3 till cd-format på nero
 • hur man sätter musik på ett minneskort till en mobiltelefon
 • hur man fixar den partition på en extern hårddisk
 • hur man byter moderkort på en Dell Latitude C600
 • hur till öppen wmv filer i OS X
 • hur man bygger en dator enligt dina specifikationer
 • Hur man skaffar en installationsdiskett för en Lexmark x63 skrivare
 • Hur konvertera en DVD till regionsfri
 • hur man byter batteriet på en Dell Inspiron