Dator > hur man kan bygga min egen dator med rabatter för studenter

 • hur man kan bygga min egen dator med rabatter för studenter


 • Många högskolor erbjuder rabatter för studenter som behöver en ny dator. Att bygga en billig maskin med rabatter sparar pengar och gör att du kan plocka de delar som behövs. Kollegiet kommer förmodligen inte att betala för en spelautomat med flera processorer. Men med smart shopping och en del arbete, en bra dator kan byggas med rabatter för under $ 500 om köparen är inriktat på att köpa en dator som kan utföra de grundläggande uppgifter som behövs för skolan
  1.
  Hitta en on-line elektronik butik för att köpa datordelar från. Tigerdirect. com och Newegg. com är mycket populära on-line dator butiker. Köpa från en enda online-butik tillåter köparen att sätta alla delar ihop i varukorgen, och sedan lägga upp priset. Det gör det också lättare att kontrollera om beroenden mellan hårdvara delar. Till exempel har ett moderkort ha en socket som passar med processorn.
  2.
  Köpa delar som behövs för att bygga datorn. Först gör en lista tilldela hur mycket pengar kommer att spenderas på varje del, beroende på hur det påverkar vad datorn ska användas till. En student som är en grafisk design stort kommer att behöva en större bildskärm och en snabbare dator att arbeta mer effektivt. Efter att ha lagt alla datordelar till kundvagnen, dubbelkolla för eventuella saknade beroenden mellan hårdvara. Efter köpa datordelar, ta kvitton som används för att köpa datorn till college och samla rabatt.
  3.
  Köp en bok om bygga datorer och en dator byggare verktygslåda. Det finns många bra böcker om hur man bygger en dator tillgänglig på Amazon. com och verktygslådor kan köpas i en lokal elektronisk butik. Det finns guider för att bygga en dator på nätet, men det så många problem som kan komma upp när man försöker göra hårdvaran delar fungerar med varandra om att köpa en omfattande guide till att bygga datorer är en mycket bra idé.

  4.
  Bygg datorn köps med rabatter för högskolestudenter. Se till att bifoga en anti statisk handled band innan du rör någon av hårdvara. Hitta ett tomt bord och lägga alla de olika delarna på den. Börja med att skruva fast moderkortet i fallet fokuserar sedan på de bitar som fäster direkt i moderkortet såsom minne, CPU och grafikkort. Fäst hårddiskar och annan hårdvara som kräver kablar sista, skruva sedan ärendet igen dörren.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man använder Microsoft PS / 2 mus med USB-adapter på Vista

Relaterade artiklar


 • partition dataåterställning
 • Hur man använder en port Kingston USB
 • hur man konfigurerar en USB-port till en seriell port COMM
 • orsakerna till flash-enhet fel
 • hur man ansluter en TV till en PC med Windows XP
 • hur man använder en mobiltelefon som ett modem för Internet
 • Hur kan jag överklocka ett NVIDIA GeForce 8600 GT?
 • Hur du kalibrerar dell övervaka 2408WFP
 • hur fästa datorn till min TV
 • hur man installerar hårddiskar på Dells stationära datorer