Dator > hur man gör en ren färg arkskrivare test

 • hur man gör en ren färg arkskrivare test


 • En testsida skrivs ut för kontroll av grafik och text resultat av skrivaren. Skriva ut en testsida för en svart bläck skrivare är inte svårt, eftersom du helt enkelt skriva ut text. Testning en färg skrivare är lite mer komplicerat i att du behöver kontrollera varje färg Kontrollera att bläckpatronerna i skrivaren tillhandahåller korrekta färger till sida

  Du behöver:.
  Driver fil


  1.
  Öppna Microsoft Word 2007 på din dator. Klicka på den runda stora knappen med Office-logotypen i det övre vänstra hörnet av fönstret. Välj "Ny" och klicka på "Tomt dokument" och sedan klicka på "Skapa".
  2.
  Gå till "Infoga" fliken ovanpå menyn. Välj "Tabell" och skapa en tabell med sju kolumner och sex rader.
  3.
  Gå tillbaka till fliken "Hem". Leta upp små "fyllning" i menyn. Klicka på den lilla pilen bredvid den här ikonen. Välj en gråblå som är cirka 80 procent vita och 20 procent svarta. Klicka på varje cell på den första raden att fylla celler med ljusgrå nyans.
  4.
  Gå tillbaka till "Skuggning"-ikonen och välj en ungefärlig mörkare nyans av grått (för exempelvis 50 procent vita och 50 procent svart). Klicka på varje cell i den andra raden.
  5.
  Gå tillbaka till "Skuggning"-ikonen och välj en ännu mörkare grå nyans (nästan svart). Klicka på varje cell i tredje raden.
  6.
  Välj svart färg från färgpaletten av "skuggning"-ikonen. Klicka på varje cell i fjärde raden att fylla det.
  7.
  Välj de lättaste röd nyans (ungefärlig rosa) från färgpaletten. Klicka på den första cellen i femte raden att fylla färg i den. Nu välja ett medium röd nyans på färgpaletten och klicka på den första cellen i sjätte raden att fylla färg i den. Välj rött och klicka på den första cellen i den sjunde raden.
  8.
  Välj den lättaste nyans av färgen orange på färgpaletten. Klicka på den andra cellen i femte raden att fylla färg i den. Välj nu ett medium nyans av orange på färgpaletten och klicka på den andra cellen i sjätte raden att fylla färg i den. Välj orange och på den andra cellen i den sjunde raden.
  9.
  Välj de lättaste gula färg från färgpaletten. Klicka på tredje cellen i femte raden att fylla färg i den. Nu välja ett medium gula färg från färgpaletten och klicka på tredje cellen i sjätte raden att fylla färg i den. Välj gult och klicka på tredje cellen i den sjunde raden.
  10.
  Välj de lättaste nyans av grönt på färgpaletten. Klicka på fjärde cell i femte raden att fylla färg i den. Nu välja ett medium grön nyans på färgpaletten och klicka på fjärde cellen i sjätte raden att fylla färg i den. Välj grönt och klicka på fjärde cellen på den sjunde raden.
  11.
  Välj de lättaste blå nyans från färgpaletten. Klicka på femte cell i femte raden att fylla färg i den. Nu välja ett medium blå nyans på färgpaletten och klicka på femte cellen i sjätte raden att fylla färg i den. Välj blå och klicka på femte cellen på den sjunde raden.
  12.
  Välj den lättaste lila från färgpaletten. Klicka på sjätte cellen i femte raden att fylla färg i den. Välj nu ett medium nyans av lila från färgpaletten och klicka på sjätte cellen i sjätte raden att fylla färg i den. Välj lila och klicka på sjätte cellen på den sjunde raden.
  13.
  Skriv ut denna sida. Tabellen måste skrivas ut med exakt samma nyanser och färger som du sätter i. Om nyanser ljusare eller mörkare. eller om de har en urtvättad look, få din skrivare och patron markeras som skrivaren skriver inte ut korrekt.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Felsökning problem med strömförsörjningen i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man installerar minne i en Power Mac G4 med dubbla 533
 • hur man blir ett geni med datorn
 • hur man installerar hårddiskar på Dells stationära datorer
 • hur man hittar hur mycket RAM är på en MacBook
 • DIY: konvertera din IDE CD-ROM-enhet till USB
 • hur du ställer in flera bildskärmar med vista
 • hur man kan öka snabbheten hos en dator
 • hur man installerar min HP skrivare utan skivan
 • hur man byter den bärbara datorn fläkten på en Acer Aspire 3000
 • hur man installerar en bläckpatron i en Lexmark-skrivare