Dator > felsökning av en Hyundai lcd

 • felsökning av en Hyundai lcd


 • LCD, eller Liquid Crystal Display, bildskärmar använder små kristaller att filtrera ljuset och skapa bilder som ni kan se. Hyundai IT, en utlöpare av Hyundai Electronics, gör LCD-monitorer i ett stort utbud av storlekar och funktioner. Om bildskärmen börjar få problem det kan minska kvaliteten på din dator eller tv-upplevelse, eller ens avsluta den helt. Särskilda frågor kan behöva särskilda instruktioner, men det finns några allmänna åtgärder för felsökning som får hjälpa till att lösa många bevaka frågor

  Du behöver:.
  Fjärrkontroll.


  1.
  Kontrollera nätsladden att se till att båda ändarna är ordentligt inkopplade i. bort strömsladden från några överspänningsskydd och koppla in sladden direkt i väggen. Även använda en annan arbetar elektronisk anordning för att kontrollera att uttaget får ström.
  2.
  Ta bort och sätt alla kablar på baksidan av Hyundai-skärmen. En dålig anslutning med en kabel kan leda till att bild inte dyker upp alls, eller för konstiga färger för att visa upp med bilden. Kontrollera båda ändarna av kablar för att se till att de är ordentligt inkopplade i.
  3.
  Tryck på knappen SOURCE på framsidan av bildskärmen för att ändra ingångsläge enheten till en annan. Om problemet försvinner när du använder en annan inmatningsenhet, då problemet är inte med skärmen, men med den enheten eller kabel. Du kan också trycka på kanal-knappen för att byta kanal, eftersom Hyundai bildskärmar kan fungera som en tv.
  4.
  Tryck på volym upp-knappen på framsidan av skärmen och tryck på " mute "-knappen på toppen av fjärrkontrollen. Sedan gå in i "Sound" menyn genom att trycka på menyknappen och flytta markören till "Sound" och trycka på "OK. "Kontrollera balansen fältet för att kontrollera att alla högtalare är levereras en signal, kontrollera sedan equalizer området att se till att ljudet framställs. Tryck på" Exit "när du har ändrat dessa inställningar.
  5 .
  Tryck på knappen "Meny" på fjärrkontrollen. Använd sedan upp och nedpilarna för att välja "DTV-kanalen"-ikonen och tryck på OK. "Bläddra sedan ner till" Factory Set "och Tryck på "OK". Scrolla ner till "Ladda Factory Default" och klicka på "OK". Den kommer att fråga efter ett lösenord, skriv bara in fyra nollor. Det kommer att finnas en varning om att alla inställningar och kanaler kommer att återvända till fabriksinställningarna, välj "Ja" för att nollställa mätaren.
  6.
  Kontakta Hyundai IT, eller bildskärmen återförsäljare, Om bildskärmen fortfarande att ha problem, eftersom det kan behöva bytas ut.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man bränner en DVD i en Mac för att arbeta i en DVD-spelare

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar processorn på en Dell Dimension
 • hur du tar bort mobila enheter
 • hur man installerar en Lexmark Z600 skrivare på en Windows XP utan en CD
 • hur man kan återställa bilder till ett SD-minneskort
 • alternativ till en SMART Board
 • partition dataåterställning
 • hur man installerar SLI på ett ASUS moderkort
 • hur man bygger en dator enligt dina specifikationer
 • Varför återvinner folk datorer?
 • nackdelarna med magnetiskt bläck teckenigenkänning