Dator > det bästa lilla bärbara datorer

 • det bästa lilla bärbara datorer


 • Bärbara datorer har blivit dramatiskt mindre och lättare med åren. Detta är en välsignelse för studenter och affärsmän, som lättare kan resa med sina datorer. Många av dessa små bärbara datorer packa en kraftfull teknik punsch, även om de väger under 4 pounds. Det finns gott om topp ultra-bärbara bärbara datorer på marknaden i dag. Här är några att överväga.

  Samsung NC 10-14SE

  redaktörerna på Consumer Reports har länge testat allt från bilar till kaffebryggare till mikrovågsugnar. Det är ingen överraskning att de har ägnat mycket tid till betyg toppen små bärbara datorer också. I 202C redaktörerna på denna ärevördiga publikation gav högsta betyg till 10-tums Samsung NC 10-14SE bärbar dator. Datorn har en 160-gigabytes hårddisk och en batteritid på 7 timmar, mycket imponerande för en laptop. Maskinen också smidigt sprang, även med grafikintensiva program och det ingår en full-size keyboard som är lätt att navigera. Video och auto kvalitet är också hög, något som blir allt viktigare som konsumenter förlitar sig mer på sina bärbara datorer för att uppfylla sina underhållning behov.

  Dell Latitude E6400

  Redaktionen för CNN Money under 2009 rekommenderade Dell Latitude E6400 som en av sina främsta små bärbara datorer. Redaktörerna säger att maskinen, som detaljhandeln för mindre än $ 1. 000 i 202C var ett bra köp med tanke på olika funktioner den skröt. Redaktörerna rekommenderade det också som en solid köpa för högskolestudenter på grund av maskinens låga vikt och rimlig prislapp. Dell Latitude har en 160-gigabyte hårddisk, en 2,53 GHz Intel Core 2 Duo-processor och 2 gigabyte RAM-minne. Dess 14,1-tums skärm har skarp upplösning för filmvisning, och dess kraftfulla grafikkort tillåter användare att köra även de mest grafikintensiva program utan att krascha systemet. Redaktörerna på CNN Money också gav laptop bonusar för sin hållbarhet och tillförlitlighet.

  NEC Versa 5060

  Enkel inloggning betygsatt NEC Versa 5060 som ett av de enklaste små bärbara datorer att använda. Det beror trots sin litenhet fungerar den ungefär som ett självständigt fungerande desktop enhet. Redaktörerna på Enkel inloggning berömde maskinens fullstort tangentbord som ser ut och känns precis som en standard desktop version. De hade även bra saker att säga om sitt kristallklara skärmen. Versa 5060 också nytta av en vikt på bara 5,6 pounds. Det är också bara 1,5 inches tjock, vilket innebär att användare kan skriva bort bekvämt på flygplan, i trånga bussar eller i ryggen på taxibilar. Slutligen, har Versa vad redaktörerna på samtal Enkel inloggning en okomplicerad organ design, är det enkelt för användarna att hitta exakt var allting finns på den här maskinen.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du hittar den bästa stationära datorn med massor av fart och hårddiskutrymme

Relaterade artiklar


 • hur du flyttar en stationär PC
 • hur du växlar till batteridrift på min laptop
 • hur du ansluter en dator till en 50-tums TV
 • hur man gör en Bluetooth-antenn
 • hur du uppdaterar radeon grafik drivrutiner
 • windows vista grundläggande kompatibla skrivare
 • hur man ansluter en dator till Internet via en mobiltelefon
 • hur reparera ett fel drivrutinen på en dator
 • felsökning av en Toshiba DVD-ROM-sd-r6012
 • hur man installerar en inre USB 2.0 PCI-2 port