Dator > orsaken till pappersstopp i en matrisskrivare

 • orsaken till pappersstopp i en matrisskrivare


 • Matrisskrivare använder mängder av papper som alla är knutna till varandra. Kanterna på skrivarpapper har en rad hål som finns på en flik som kan rivas bort när sidorna har skrivits ut. Papper i en matrisskrivare matas in i skrivaren med hjälp av två traktorer flöden. Traktorn feeds har vardera ett hjul med upp koner att fixa till hålen på sidan av skrivaren papper. En plastfästet knäpper på toppen av traktorhjul foder, vilket gör att papperet håller sig på hjulen.

  Papper Lodge

  En mycket vanlig källa till papperstrassel uppstår när papperet har fastnat i den senaste tiden. Bitar av det papper som fastnat kan riva av och fastna under matarhjul. Den lilla bit papper så småningom kommer att orsaka matarhjul för att helt stoppa, skapa en papperstrassel. Det är också vanligt för sidor av etiketter för att orsaka papperstrassel När en etikett skalar av en sida och fastnar under fodret hjulen. Stuck papper kan extraheras med ett gem.

  Papper Window

  Matrisskrivare mata papper från maskinens framsida ut genom toppen. Ett papper fönster ligger på toppen av skrivaren, som är gjord av ett gångjärnsförsett bit av genomskinlig plast. Papperet fönster är att förbli stängd medan skrivaren inte används. Detta kommer att hjälpa till att hålla damm och annat skräp från insamling på delarna inuti skrivaren. Om papperet fönstret är kvar stängd medan skrivaren är i drift kommer det att orsaka en backup av papper eftersom det inte kan lämna ut längst upp på skrivaren, vilket resulterar i en pappersstopp.

  Traktor Feed Underlåtenhet

  Ibland traktorn feeds slits ut på en matrisskrivare. Innan du gör denna slutsats, dock kontrollera att traktorn feeds har låsts ner på fodret hjulen. Det är ett vanligt misstag för användare att glömma att knäppa på traktorn foder parentes ner, vilket gör att papperet inte matas ordentligt igenom skrivaren och sylt. Men ibland matar traktorn misslyckas ur bruk. Felet kan vara en sliten växel eller traktor foder bältet som driver både traktor feeds i skrivaren. En servicebutik kan enkelt fixa antingen utfärda så papper kommer att gå igenom skrivaren igen.

  Skrivhuvud Rod

  Under livet i en matrisskrivare, damm och annat skräp kan samla på några av de utsatta detaljer. Om tillräckligt uppbyggd ansamlas på skrivaren huvudet flyttar spö det kan vara tillräckligt för att orsaka pappersstopp. Med skrivaren huvudet inte rör sig ordentligt, kan den fånga på papper och få det att gå i fel riktning, vilket gör det sylt hela skrivaren. Du kan prova att rengöra skrivhuvudet flyttar stav eller ta den till en serviceverkstad för en professionell rengöring. Om du ska rengöra skrivaren själv, vara extremt noga med att inte vidröra skrivaren huvudet, även efter det att maskinen har varit frånkopplad. Touching the skrivare huvudet kan orsaka en elektrisk stöt.

  Skrivhuvud Gap

  Som alla mekaniska anordningar, en matrisskrivare kräver delar som skall anpassas så att de lossnar med tiden. En mindre vanlig källa till papperstrassel är en felaktig skrivhuvud lucka i maskinen. Nära skrivhuvudet är en plast ratten. Vrid ratten medurs för att spänna skrivhuvudet och öka klyftan skrivhuvudet. En smal skrivhuvud klyfta kan orsaka papper fastnar och helt stoppa tryckprocessen.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man kan jämföra och kontrastera olika märken av datorer

Relaterade artiklar


 • hur du hittar minnesmodulen i en Dell 1521 laptop
 • hur du uppdaterar en gammal dator med en Celeron-processor
 • hur du uppgraderar CPU för en Dell Inspiron 8200
 • hur man använder Verizon Mobil Hotspot
 • Skillnaden mellan CRT och LCD
 • hur man bygger ett SLI gaming dator
 • hur man fixar nycklarna på en HP laptop tangentbord
 • hur man installerar minnesuppgraderingar
 • hur man installerar en HP PSC 750 skrivare
 • hur man ansluter en förare USB-flash till en USB-port