Dator > hur man bygger en egen cool pc

 • hur man bygger en egen cool pc


 • En riktigt cool dator kan ha blinkande ljus på fallet, många olika tv-spel lätt åtkomliga från skrivbordet, även en fin mus med mycket mer än standard tre knappar. Köper en av dessa coola datorer kan kosta tusentals dollar, men att köpa delarna separat och bygga det kommer att ge kostnaden nere. Smart shopping gör att du kan bygga en cool dator för under $ 1,000

  Du behöver:.
  HP färgskrivare
  . Papper.
  Dator.


  1.
  Hitta en online-butik som erbjuder alla delar som behövs för att skapa en dator. E-handel butiker som Tigerdirect. com och Newegg. com erbjuder en mängd olika val. Det rekommenderas att använda en enda onlinebutik så alla de coola PC: s delar kan ses på en gång innan det slutliga köpet.
  2.
  Välj ett ärende. Detta är den viktigaste delen av en cool dator. Leta efter tydliga sidopaneler som visar hårdvara och blinkande färgade ljus för att göra videospel i mörkret mer spännande. Tveka inte att spendera mer än $ 100 på fallet enbart eftersom det är förmodligen den viktigaste punkten skyldig att bygga en cool dator.
  3.
  Inköp resten av datordelar. Spendera extra pengar på ett moderkort, CPU, grafikkort och minne, eftersom de påverkar alla hastigheten på datorn och hjälpa den att köra tv-spel och 3D-animering programvara. Efter att alla delar finns i varukorgen, dubbelkolla för beroenden. En CPU kommer bara arbeta med ett moderkort som har rätt storlek slot. Se till att moderkortet har extra PCI Express-kortplatser för att köra grafikkortet och alla andra la tillbehör.
  4.
  Bygg datorn. Om detta är första gången köpa ett par dator böcker förklara alla fina detaljer från Amazon. com eller annan bokhandel. Nu hitta ett tomt bord och lägga alla datordelar ovanpå det. Se till att ha ett antistatiskt armband hela tiden. Om du inte har en stor samling av verktyg, köp en dator builder's Toolkit på en lokal elektronisk butik. Dessa behändiga lilla kit kommer med många olika storlekar av skruvmejslar för att bygga en cool dator.
  5.
  Köpa mjukvara som kommer att utnyttja alla de dyra delar som köptes för den svala PC . Redigeringsprogram och videospel kommer att visa upp hårdvaran kapacitet. Var medveten om att kostnaden för programvaran skulle kunna överstiga datorns pris. Om du väljer att köpa redigeringsprogram, köpa några böcker som lär dig hur man använder det på rätt sätt, eftersom dessa program har en mycket brant inlärningskurva.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:input och output-enheter på datorn

Relaterade artiklar


 • hur man använder en SanDisk Micro SD
 • hur man skär en metall pc fall
 • hur man bygger en arbetsstation pc
 • Ta bort enhet D efter att ha gjort en återhämtning disk på vista
 • Hur man delar en skrivare med en USB-hubb
 • hur man använder en extern hårddisk för en Windows Home Server
 • felsökning av en scanner Lexmark skrivare
 • hur du formaterar C-enheten på en Dell-dator
 • hur du överför data från en gammal hårddisk till en modern hårddisk
 • hur man byter ett moderkort Toshiba Satellite