Dator > Hur man känner igen när du behöver dataräddning

 • Hur man känner igen när du behöver dataräddning


 • Data recovery är något som många kanske vet att de behöver, men andra kan vara omedvetna om att behöva ett tag. Det finns tillfällen då data recovery är uppenbart, men andra gånger behovet av data återvinning kan vara mer subtil. Erkänner när du behöver data recovery är det viktigt att se till att alla dina viktiga dokument kan sparas

  Du behöver:.
  Hårtork
  en mikrofiberduk.
  några extra minuter.


  1.
  Leta efter tydliga tecken som en dator kraschar. En dator kraschar är det mest uppenbara tid du behöver dataräddning. När datorn kraschar, du förlorar information även efter att du har haft datorn fast. Fastställande av en dator endast ser till att datorn fungerar, så om din dator har kraschat, ska du få data recovery göras för att se till att alla dina viktiga data finns tillgängliga.
  2.
  Överväg Om du saknar information. Information som du inte hittar kan vara ett tecken som du behöver dataräddning. När du upptäcker att handlingar tycks saknas, kan det vara ett fall där du av misstag raderat något utan att inse vad det var eller trodde att det var något annat. Du kan återvinna en del data själv, men om du tycker att du inte kan återställa data så måste du att få ett företag dataräddning inblandade.
  3.
  Fundera på om du har skrivit datorn, även om det var av misstag. När som helst att din dator har skrivits om. När du formaterar om en dator är du skriva i den information så att det huvudsakligen är i samma skick som när du köpte datorn. I de flesta fall har du sparat den information som är viktigast på annat håll, men om du missat något och sedan formateras din dator, kanske du upptäcker att du behöver få data återvinning inblandade att återfå den informationen.
  4.
  Var noggrann med skada på datorn. Skador på datorn kan resultera i förlorad information, vilket kan innebära att bli en dataräddning företag inblandade. Även om de inte skulle kunna få all information de kan få något som inte är skadad för mycket.
  5.
  Få data recovery när du inte kan få all information du behöver från din dator. Det finns många situationer där du kan ha förlorat data och om du inte har viktiga data kan du behöva återställa data.
  6.
  Se till att du inte har ett virus. Även ett virus inte alltid helt bli av med data, speciellt om du fånga den tidigt, om det går för länge med en dataräddning företag inte alltid kan återställa all information du förlorat.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man kan anpassa en bärbar dator pekplatta

Relaterade artiklar


 • hur man kan återställa datorn med återställningsskivor
 • hur man installerar en ny hårddisk i en Dell XPS laptop
 • hur man upprätta en trådlös anslutning på min laptop
 • hur man använder scannern på en HP skrivare
 • hur man skapar app mappar på din iPhone eller IPAD
 • hur man installerar en HP 940c skrivare i Windows 2000
 • hur man bygger en dator enligt dina specifikationer
 • hur man gör en blixt bios startbar CD
 • hur man rengör en anteckningsbok LCD-skärm
 • hur man installerar en HP 820 CSE skrivare