Dator > hur man konfigurerar TCP / IP på en HP LaserJet 5

  • hur man konfigurerar TCP / IP på en HP LaserJet 5


  • HP LaserJet 5-skrivare kan vara en värdefull del av ditt kontor eller eget nät om du har en HP JetDirect nätverkskort installerat. Du kan lägga till skrivaren till nätverket När du har installerat ett nätverkskort och tilldela skrivaren en IP-adress. Du kan manuellt skriva in TCP /IP-inställningar, inklusive IP-adress, från skrivarmenyerna via kontrollpanelen. Allt du behöver är en tilldelad IP-adress och några pressar knapp för att konfigurera skrivaren för användning i ditt nätverk

    Du behöver:.
    HP LaserJet 5-skrivare.


    1.
    Tryck på "Meny"-knappen upprepade gånger för att bläddra genom skrivarens menysystem. Fortsätt att trycka "Menu" tills displayen visar "HP Mio Menu. "
    2.
    Tryck på "objekt"-knappen för att komma in i undermenyn och fortsätt att trycka tills displayen visar "CFG Network=Nej " Ändra inställningen genom att trycka på "+" knappen och displayen kommer att ändras till "KFG Network=Ja. " Tryck på "Välj" för att bekräfta valet.
    3.
    Tryck på "objekt" knappen igen för att komma åt TCP /IP-menyn. Tryck på "Punkt" flera gånger tills displayen visar "CFG TCP /IP=No" Tryck på "+" knappen för att ändra displayen till "CFG TCP /IP=Ja" och tryck på "Välj"-knappen för att komma åt TCP /IP-menyn.
    4.
    Tryck på "Punkt"-knappen för att bläddra genom menyn TCP /IP till "BOOTP=Ja" visas på displayen. Tryck på "+" knappen för att ändra inställningen till "BOOTP=Nej" och tryck på "Välj" för att bekräfta.
    5.
    Tryck på "objekt"-knappen för att börja ändra IP inställningar. Displayen visar "IP Byte 1 =(#). Tryck på "+" knappen för att ändra IP-byte 1 på din önskat värde. Tryck på "Välj" för att bekräfta den första IP-byte nummer. Displayen kommer då kan du skriva in den andra IP-byte. Ändra värdet genom att trycka på knappen "+" och tryck på "Välj" för att bekräfta.
    6.
    Fortsätt att skriva in önskade värden för de tredje och fjärde IP byte, nätmask, den syslog-server IP och gateway. Ändra värdena med knappen "+" och bekräfta varje inmatning med "Välj"-knappen.
    7.
    Tryck på "Online" knappen för att stänga nätet menyn och sätta på skrivaren igen online. Skicka en testsida till skrivaren över nätverket för att kontrollera att TCP /IP-inställningar är korrekta.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du installerar RAM i en Dell 2400 skrivbordet





Relaterade artiklar


  • hur ändrar bläckpatronen i en MFC-3220C skrivare
  • kan återställa Datorhögtalare
  • hur du formaterar diskar på en dator för en dvd
  • hur man gör EyeToy kameran av PS2 arbetet på en dator
  • hur du installerar minne i en HP Pavilion ZV 6000
  • hur man förstår Intel Core 2 Duo mobil processor nummer
  • hur man installerar en ny hårddisk på min laptop eMachines
  • felsökning av en scanner Lexmark skrivare
  • hur du installerar minne för en Mac mini
  • vad är AMD Turion 64 mobil teknik?