Dator > jämförelse av bärbara skärmar

 • jämförelse av bärbara skärmar


 • En bärbar dator skärm storlek är direkt förknippade med dess pris och vikt. Det kan ibland även korrelera med processorkraft. När du köper en bärbar dator, vara medveten om allmänt försummade attribut, t. ex. skärmupplösning. Känna laptop skärm sorter kan stärka konsumenternas förmåga att fatta smartare köpbeslut

  gemensamma Display

  branschstandard display med 2010 är det LCD (liquid crystal display). LCD-skärmar kan vara passiv eller aktiv skärmar. Aktiva displayer är ljusare och mer lyhörd än passiva displayer. Detta innebär att de kommer att ladda in bilder från din dator snabbare. Detta kan förbättra användarens upplevelse genom att förhindra fördröjning och långsam bildfrekvens. LCD-skärmar kan hittas på ett stort utbud av bärbara datorer, från grundläggande $ 300 modeller till $ 1000 spelautomater.

  Resolution

  Laptop upplösning avgör hur stor del av skärmen visas åt gången. Exempelvis innebär ett större utbud i resolution som mer av en användares skrivbord kommer att visa på en gång. Detta kommer att resultera i ikonerna mindre. Den vanligaste upplösningen på de flesta konsument bärbara datorer är 1280x768.

  Widescreen-skärmar

  Bredbild bärbara datorer är den överlägset vanligaste typen. Bokstaven "W" kommer att placeras framför skärmen typ i DX diagnostik visas. Den vanligaste konfigurationen och med 2010 är WXGA, 1280x768. Bredbildsskärmar är bäst för visning HD-filmer, eftersom de utförs i samma dimensioner.

  Screen storlek och pris

  fjorton-tums bärbara datorer är i allmänhet de dyraste på deras specifikationer. Detta beror på mindre modeller väntas fortfarande vara rimligt kraftfull, men ändå portabel. Detta kräver dyrare komponenter. Återförsäljare blåsa även priset att veta att de fortfarande kan marknaden till personer som vill ha små, lätta system. Till exempel kommer en 14-tums bärbar dator med samma processorkraft som en 17,1-tums bärbar dator kosta mycket mer. Från och med 2010 kommer en 14-tums bärbar dator med en quad core i7 processor och bra grafikkort kostar $ 200 till $ 300 mer än en 17-tums bärbar dator med liknande konfiguration. Faktum är att vissa 14-tums modeller inte ens erbjuda samma möjligheter som större maskiner.

  Dynamic Laptop Trender

  Laptop skärm information trender tenderar att byta några års mellanrum. En konsument behöver inte oroa så mycket om skärmen typ. I stället bör han inrikta sig på resolutionen, eftersom skärmen typer är i allmänhet samma hela marknaden för bärbara datorer. Dessutom kommer andra datorns specifikationer bära i slutändan mer vikt i köpbeslutet. Detta beror på att HD-LCD-skärmar är redan standard inom branschen. Tekniktrender uppåt, så att konsumenterna kan se fram emot HD-som ett minimum.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man bygger en dator för att beställa

Relaterade artiklar


 • hur man använder en gammal dator som brandvägg
 • hur man skriver ut ett Microsoft-dokument kontor vista
 • hur fylla på hk 901 patron
 • hur man bygger en dator att köra Crysis
 • hur ändrar bläckpatronen i en Epson Stylus 960
 • rensar ett moderkort lösenord för en Dell Dimension XPS t450
 • Bluetooth Mouse fakta
 • hur man installerar RAM i MSI Wind
 • hur man får en kopia av min a + certifiering
 • hur man skriver ut med Dell Latitude C600