Dator > hur man bygger en dator för att beställa

 • hur man bygger en dator för att beställa


 • Persondatorer behöver inte köpas från hyllan, anpassa är mycket lätt att göra. Många återförsäljare att sälja de enskilda komponenter som går in i en dator så att konsumenterna kan bygga en skräddarsydd dator. En snabb sökning på Internet kommer att återvända resultat för webbplatser som skapats specifikt för att sälja datorkomponenter. Datorkomponenter är modulära och standardiserade, så att delarna passar ihop mycket lätt
  1.
  avgöra ett mål. Många alternativ och mönster finns tillgängliga, från tornet design till små formfaktor för stationära datorer modeller. Storleken på målet avgör hur många komponenter som kan installeras. En liten formfaktor fall kommer att begränsa dig till en minimal mängd av komponenter, medan en större fall kommer att erbjuda mer utrymme.
  2.
  Köp en moderkortet och processorn (Central Processing Unit, eller CPU). Dessa är ofta sammanförs. Om systemet kommer att användas för att surfa på Internet hemma, kan du klara dig med en långsammare och billigare fordonsbaserade systemet, men om du planerar att använda den för att göra saker som spelar grafikintensiva spel, du vill ha en snabbare, mer lyhörda moderkort och processor.
  3.
  Forskning de typer av minne du ska använda. Systemet forum kräver specifikt minne typer, och ibland fungerar bara i par. Detta är viktigt. Windows 7, till exempel, använder i genomsnitt tre till fyra gigabyte RAM-minne.
  4.
  Installera ett grafikkort som kommer att producera bilden på skärmen. Grafikkort finns i två format: VGA och DVI. Välj ett format som matchar videokabeln på bildskärmen. Grafikkort varierar i minneskapacitet, från 64 megabyte till fyra gigabyte. Du behöver inte mycket minne kapacitet att stödja grundläggande web-surfing och ordbehandling, men du behöver 512 MB eller mer för att stödja många av de mer grafikintensiva videospel. Se individuella behov för varje spel
  5
  Köp en stor hårddisk. . Många kommer att kunna hantera 250 gigabyte eller mer. Terabyte-hårddiskar är ganska vanligt nu och billigare än de brukade vara. Köp den snabbaste hårddisken du kan. En genomsnittlig körhastighet är 7200 RPM, det bör vara ett minimikrav. De kan vara så långsamt som 4500 RPM eller så fort som 10. 000.
  6.
  Installera ett operativsystem som är kompatibelt med de program som behövs. Windows operativsystem kommer att vara den vanligaste. Windows 7, den senaste versionen av operativsystemet, är mycket stabil och standard för datorer. Kontrollera alltid att se om hårdvara och stöds.
  7.
  Montera komponenterna noga. De flesta komponenter är modulära och endast monteras på. Extrem försiktighet bör vidtas vid hantering av elektriska komponenter som statisk urladdning kan skada produkter.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur reparera en LCD-skärm

Relaterade artiklar


 • hur man byter en CPU på en acer aspire 3000
 • flash-minne vs hårddisk minne
 • hur man byter CD-ROM i en ThinkPad 390-x
 • hur du lägger till en extern antenn till en USB-dongle
 • Vad behöver jag för att bygga en dator?
 • VoIP krav lista
 • hur man ändrar processorn på en HP dv6103nr
 • hur man bygger en rabatt laptop
 • Felsökning färgfälten på en PC till TV spel låda från K-World
 • hur man uppgraderar ett grafikkort på en Inspiron 6400