Dator > hur till göra min dator spela spel snabbare

  • hur till göra min dator spela spel snabbare


  • Gaming på datorn är en allvarlig hobby och big business för många människor. Många datorspel fokuserar nu antingen som uteslutande online eller delvis online med en inbyggd online verktyg för att möjliggöra flera spelare över Internet. Nivån av grafik, snabbhet och komplexitet som många spel är nu spelas kräver mycket hårdvara och bandbredd, en enda gång fantiserat om som spelare

    Du behöver:. .
    Grafikkort
    RAM.


    1.
    Lägga till mer RAM. För att kunna spela alla spel bra, men framför allt på nätet, du behöver mycket RAM. Datorns bruksanvisningen bör lista vilken typ av RAM-minne, hur mycket du har och gränsen för RAM-minne din dator kan hålla. Köp så mycket minne din dator kommer att hålla. Ju snabbare RAM-typ kan du använda bättre. Öppna datorns hölje genom att ta bort sidan dörren med en Philips-skruvmejsel. Lägg till eller byta RAM-moduler till RAM-minnesplatser på din dator. På bärbara datorer finns en liten fyrkant av plast på undersidan som avlägsnas genom att skruva loss en eller två mycket små Philips-skruvar. Ta bort den här för att komma åt och uppgradera RAM.
    2.
    Uppgradera ditt grafikkort. De flesta spel, även online-spel är mycket grafikintensiva. Nyare grafikkort har mycket mer minne inbyggt i dem än deras äldre motsvarigheter. Använda datorns manual för att ta reda på vilken typ av kort slots datorn har och använder för video. Köp ett grafikkort som passar din dator och har så mycket inbyggt minne som du kan få. Skruva loss det gamla grafikkortet från insidan baksidan av datorlådan och dra ut det. Sätt i det nya grafikkortet och skruva i. Stäng av datorn och starta om. Operativsystemet kommer att fråga efter drivrutinerna till grafikkortet. Sätt in CD med drivrutiner och bläddra till CD-skivan för att hitta drivrutiner.
    3.
    Uppgradera din Internet-leverantör. För att öka din hastighet på någonting på nätet, är det viktigt att ha en snabb Internetanslutning. Du kommer att behöva någon typ av bredband ska ha någon chans på att spela nästan alla online-spel. DSL, kabel och andra bredbandsleverantörer har flera olika tjänster som kan tillhandahålla grundläggande, mellanliggande och mycket snabb uppkopplingshastighet.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Hur är bärbara datorer skiljer sig från stationära datorer?





Relaterade artiklar


  • hur du kontrollerar om ett ASUS moderkort garantin fortfarande gäller?
  • hur man uppgraderar ett grafikkort på en Inspiron 6400
  • hur man installerar en Linksys-nätverkskort
  • hur man skriver ut jämna sidor med en HP 932c
  • hur man återställer en Compaq PC2
  • hur man fixar en Eee PC-tangentbord
  • hur man kan överföra e-data på din Mac till ett Memory Stick
  • hur du uppdaterar BIOS i ett Dell
  • hur man installerar en Intel Core i7-processor
  • hur man skriver ut med hjälp av en Toshiba A45-s151 trådlösa bärbara dator