Dator > Hur kan jag få bilder på min dator när den först öppnas?

 • Hur kan jag få bilder på min dator när den först öppnas?


 • Bilder som visas som startskärmen eller skrivbordsbakgrund kan lägga personlighet till din dator. Du kan ställa din bakgrund att vara en familjemedlem eller vän, objekt av naturen, ett prov foto eller nästan alla foton som du kan föreställa dig så länge den har laddats upp till din dator
  1.
  Om du vill ställa in en personlig bild som skrivbordsbakgrund, ta foto med en digitalkamera eller skanna en bild och spara det i mappen Bilder.
  2.
  Öppna "bilder" mappen och välj det foto du vill. Eller från menyn "Start" välj "Bilder" för att öppna bilden program och hitta den bild du vill ställa in som din bakgrund.
  3.
  Högerklicka på bilden och en menyn kommer att visas. Från denna meny väljer du "Använd som skrivbordsbakgrund". Stäng sedan ut eller minimera alla öppna program, så att skrivbordet visas. Fotot ska vara ditt nya skrivbordsbakgrund.
  4.
  För att ytterligare anpassa ditt skrivbord, högerklicka på bilden från skrivbordet och välj "anpassa". En lista med alternativ och val kommer att visas som gör att du kan anpassa ditt skrivbord och skärmsläckare.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du tar bort bios lösenord från Toshiba Satellite Pro T1000

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar en dator billig
 • hur cds laser gravera
 • Hur visar jag mitt grafikkort?
 • hur man bygger den bästa datorn värdet gaming
 • hur man spela upp filmer från datorn på min TV
 • Hur testar jag den färg på min skrivare?
 • hur du formaterar en micro sd hc
 • hur du uppgraderar datorn hastighet på en gateway e-4000
 • hur du ansluter en USB-kabel till Dell övervaka 1908 FPB
 • hur tyst en Maxtor hårddisk