Dator > skäl att köpa en dator för högskolan

 • skäl att köpa en dator för högskolan


 • Med kostnaderna för läroböcker, avgifter labb, förnödenheter och allmänna mat och husrum till i överväldigande bekostnad av college undervisning, kanske du undrar, om det är klokt att göra ytterligare en investering i din utbildning med köp av en dator för college. Även bekostnad kan tyckas onödig om din skola ger bibliotekets datorer och datorsalar, finns det några bra saker att propagera för att köpa en dator.

  Tillgänglighet

  Trots att de flesta skolor ger datorsalar och datorer bibliotek för studerande användning kan tillgängligheten vara opålitliga. Universitetsområden nära vid en viss timme varje natt, och om du inte har slutfört din dator fungerar, kan du vara ute på tur. Du kommer också vara i händerna av andra studenter i linje framför er att använda datorn och Internet hastighet och datorns minne kan inte vara tillräcklig för att få jobbet gjort i tid. Att ha en egen dator innebär det alltid tillgänglig när du behöver det.

  Online Uppdrag

  Många college kurser erbjuder vissa uppdrag i ett online-format. Om du är utrustade med egen dator kommer du att kunna komma åt nätet uppdrag och en kursplan kurs om det behövs. Du kommer också att kunna kontakta professorer om hjälp när du behöver det. Du kommer att ha möjlighet att skicka uppdrag som e-postbilagor när en professor kräver det eller när man är sjuk och inte kan göra det till klassen att lämna in uppgifter i person.

  Anteckningar

  med en dator till college och investera i en bärbar dator i synnerhet innebär att du kommer att få större flexibilitet i anteckningar. Du kan ta din dator till klassen och ta detaljerade, organiserade anteckningar på föreläsningar.

  Sekretess

  En annan anledning att köpa en dator för högskolan är frågan om integritet. Som en högskolestudent, måste du skydda dina dokument och lagra dem säkert på tillförlitlig datalagring medan du är upptagen att fylla i ett papper eller ett uppdrag. På en dator som med ett säkert nätverk, kan du vara säker på att ingen annan kan komma åt din information eller arbete. Du kommer också att kunna slutföra banktransaktioner, shopping och personlig kommunikation med vänner och familj utan att ha din information lagras på en publik som används campus dator.

  Framtida satsningar

  Köpa en dator för högskolan är också en investering i din framtiden. Du kommer att kunna ta den datorn vart du än går när du är klar college. Den hjälper dig forskning och eventuellt hitta ditt första jobb som en college examen.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man överklockar en AMD Athlon i XP

Relaterade artiklar


 • hur man jämföra bästa flash-enheter
 • hur man driver en dator från ett flashminne
 • hur man kan få gratis pc delar
 • hur man bygger en rabatt laptop
 • hur man rengör skrivhuvuden på en HP f4140 skrivare
 • Hur du tar isär en Dell Inspiron 1501 laptop
 • hur man skapar disketter systemåterställning
 • Felsökning HP Deskjet-skrivare d2445
 • felsökning av en dator i / O-kort
 • hur man tar emot ett fax på en HP Officejet V40