Dator > HTML-versionen specifikationer tända

 • HTML-versionen specifikationer tända


 • HTML-versionen specifikationer av Kindle, Amazon's elektroniskt bläck e-läsare, är HTML 4. 0. På grund av begränsningar i enheten stöder den inte alla HTML 4. 0 funktioner. Kindle används främst för att läsa digitala e-böcker i gråskala färger, och Amazon format all text och bilder för Kindle enligt ett förenklat HTML

  Bakgrund

  Kindle är en e-läsare som visar 16 nyanser av grått, med elektroniskt bläck. Amazon har utvecklat Kindle för att visa e-böcker. Grund av det sätt elektroniskt bläck skärmar, kan Kindle böcker att läsa i solen, men måste användas med ett ljus i mörkret, till skillnad från en dator som är i motljus. Böcker är tidskrifter och tidningar via Amazons digitala text Platform (DTP) och läs om Kindle.

  Typer

  Alla tre typer av Kindle använder HTML 4. 0. Den första Kindle, känd som Kindle First Generation, släpptes November 17, 2007 och säljs i USA marknader. Den hade en sex-tumsskärm. Det andra Kindle, Kindle 2, började sälja Den 23 februari 2009. Kindle DX, som släpptes den 10 juni, 202C har en 9,7-tumsskärm.

  visserligen inte en faktisk Kindle enhet Kindle app för iPhone och IPAD och Windows-program, ANTÄNDAS för PC, har också i HTML-versionen specifikationer för HTML 4. 0.

  Funktioner

  Kindle visar Amazons e-böcker, konverterade Microsoft Word-dokument, textfiler, MOBI filer och, experimentellt, PDF-filer. Alla Kindles installeras med Whispersync, ett trådlöst nätverk som Sprint och AT T, att ansluta till Kindle lagra och Internet. Surfa på internet är begränsad och är endast en experimentell (beta). Kindle har också stöd för JPEG, GIF, PNG och BMP bilder.

  Begränsningar

  Kindle är en förenklad HTML som stöder de flesta HTML 4. 0 funktioner, men inte alla. Amazon Kindle Publishing Riktlinjer dokumentet konstateras ". . . följande funktioner har inte fullt stöd i Kindle: Style Sheets, Blanketter, Vector bilder, ramar, JavaScript, Video, Audio och annan multimedia. " Tabeller är dåligt utförda och motarbetas, de flesta Kindle format bädda in en bild i tabellen i stället. Eftersom skärmen i gråskala, kan bilderna har en dålig utseende om inte första optimerad för gråskala.

  Amazons e-böcker är licensierade och inte köpt så att användarna inte får sälja eller överlåta e-böcker att andra användare.

  lösningar samtidigt som e-bok design begränsas av den förenklade HTML 4. 0 version som stöds av Kindle, är bilder används ofta för att komma runt problemet dessa begränsningar. Tabeller, drop-mössor, och sidofält tillåta mer kreativitet. Eftersom Kindle automatiskt strecksatserna den första raden, men aldrig till följande rader i stycket, är den blockquote tag och nästlade taggar blockquote rekommenderas för avancerad formatering.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:orsakerna till en OSX boot camp disk error

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter högtalarkabeln till en dator
 • hur till återvinna foton från ett korrupt SD-minneskort
 • hur du aktiverar en usb på ett Asus P5Q moderkort
 • hur man ändrar Lenovos bildförhållande
 • ASUS moderkort minne listan med kompatibla produkter
 • Skillnaden mellan flash-minne och RAM
 • hur du installerar ett ljudkort på en bärbar dator
 • hur man byter bläckpatroner på en PIXMA MP170
 • hur man skapar partition i Vista
 • hur man kan återställa en ntbackup från en 8 mm band