Dator > Hur gör jag vända på en synaptics touchpad?

 • Hur gör jag vända på en synaptics touchpad?


 • Synaptics är ett datorföretag som tillverkar pekplattor för bärbara datorer. Pekplattan är den rektangulära området nedanför tangentbordet på en bärbar dator som används istället för en mus för att flytta markören pekar på skärmen. Aktivera Synaptics TouchPad på din bärbara dator om den pekande markören inte svarar när du drar fingret över pekplattan yta

  Bekräfta Att Synaptics Touchpad drivrutinen är installerad


  1.
  Anslut en extern pekdon som t. ex. en USB-mus till datorn om du inte kan styra muspekaren alls. Tryck på Windows-logotypen och "R" på tangentbordet samtidigt för att öppna en "Run" i dialogrutan. Skriv "devmgmt. msc" i dialogrutan och tryck på "Enter". Datorns Enhetshanteraren visas.
  2.
  Dubbelklicka på "Möss och andra pekdon" kategorin i enhetshanteraren att expandera den. Bekräfta att en enhet med "Synaptics" i namnet visas här (till exempel "Synaptics PS /2 Port pekenhet"). Om du inte ser en enhet med "Synaptics" i namnet, så har din dator inte är en Synaptics pekplatta eller drivrutin är inte installerad.
  3.
  Installera drivrutinen för Synaptics Pekplattan om det behövs. Förare är tillgängliga från Synaptics hemsida (se "resurser"). Du bör dock kontrollera datortillverkarens webbplats för specifika drivrutiner för datorn först. Bara installera pekplattan drivrutinerna från Synaptics hemsida om specifika drivrutiner för datorn är inte tillgängliga. Om Synaptics TouchPad visas i Enhetshanteraren, stäng fönstret och fortsätt.

  Aktivera Synaptics Touchpad


  1.
  Leta efter en liten knapp precis ovanför eller nedanför styrplattan. Om du ser en knapp, tryck den. Vissa bärbara datorer har fysiska knappar kan användas för att aktivera och inaktivera pekplattan. Om du hittar en knapp och tryck in det och pekplatta börjar arbeta, stanna här. Om inte, fortsätt.
  2.
  Klicka på "Start", klicka sedan på "Control Panel". Dubbelklicka på "Mus"-ikonen i fönstret Kontrollpanelen. Om Mus-ikonen inte visas, klicka på "Växla till klassiskt läge" eller "Visa efter: Små ikoner. "
  3
  Klicka på fliken "Devices" längst upp på musen. Egenskaper. Om du inte ser en fliken Enheter klickar du på "Device fliken Inställningar.
  4.
  Klicka på" Aktivera "radioknapparna under både" Styrplatta "och" styrplatta knappar. "

  5.
  Klicka på "OK" och stäng alla öppna fönster för att återgå till att använda datorn.

  tips och varningar


 • Många olika drivrutiner finns för till Synaptics TouchPad hårdvara, samt framtida ändringar kan frigöras som inte omfattas i denna artikel. Om du inte ser något av menyalternativen som beskrivs i denna artikel, när du försöker förvandla din Synaptics Touchpad på, se bruksanvisningen som följer med din bärbara dator.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du tar bort Exchange-postlåda omedelbart

Relaterade artiklar


 • hur man får mer volym ur ljudkortet i Compaq Presario 5000
 • hur man byter gångjärnet på en HP laptop
 • multifunktionsskrivare som fungerar med Windows Vista
 • varför magneter effekt datorer "diskar?
 • hur man ansluter en bärbar dator till ett skrivbord med en RS232
 • välja rätt cpu för din PC moderkort
 • hur man söka efter en begagnad bärbar dator
 • hur du ansluter en Samsung dator
 • hur man uppgraderar minnet i en Toshiba Satellite A100 laptop
 • hur man bränner en DVD-R med ett ND-1100A