Dator > hur man bygger en dator för videoredigering

 • hur man bygger en dator för videoredigering


 • En video-redigering dator är vanligtvis en top-of-the-line dator med mycket processorkraft. Redigera video tar en hel del minne, ledigt utrymme och hastighet. Överstiger minimikraven är vanligtvis en bra idé om du gör videoredigering på en regelbunden basis. Att köpa en dator byggd som denna kan vara ganska dyrt. Men du kan spara lite pengar genom att göra det själv. Processen tar cirka 2 timmar, beroende på din komfort nivå med hantering tekniska instruktioner

  Du behöver:.
  64-bitars barebone PC kit.
  4 GB RAM eller mer.
  SATA-hårddisk.
  DVD-brännare.
  Tangentbord.
  Mus.
  Videoredigeringsprogram.


  1.
  Förhindra statisk elektricitet genom jordning dig genom att röra vid något metallföremål. Statisk urladdning kan förstöra elektroniska komponenter. Du kan också bära en handledsrem som har en sladd ansluten till något av metall för att hålla dig jordad under hela processen.
  2.
  Ta av locket eller skyddet från fallet. En nyare målet kommer att få en hävstång som när den dras kommer att öppna locket eller lock utan verktyg. Äldre ärenden kräver att du använder en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som fäster den ärendet till chassit.
  3.
  Installerar processorn på moderkortet. Uttaget för processorn ligger mot mitten av moderkortet. Det är ett fyrkantigt uttag som är antingen svart, vitt eller brunt. Uttaget är spårat på ett hörn för att matcha en liknande hack på processorn. Line skåran upp på processorn med den på sockeln. Placera processorn i sockeln och stäng spaken för att låsa den på plats.

  Det minsta processorhastighet krävs för att köra av högkvalitativ video-mjukvara är en Intel Core 2 Duo 2,33 GHz processor. Detta kommer att uppfylla minimikraven i populära val som Avid, Final Cut och Pinnacle.
  4.
  Montera kylfläns ovanpå processorn. Kylflänsen ett silver, metall block som låser ovanpå processorn för att ta bort värmen som den avger. Kylflänsen låses på plats med ett stag som låser på varje sida av processorsocket.
  5.
  Montera RAM-minnesmodulerna i minnesplatserna. Placera dessa moduler till tomma platser på moderkortet. Modulerna har en skåra som ansluter med en skåra i spåren. Detta håller dig från att installera modulerna i fel riktning. De låser sedan på plats med plast lås på varje sida av facken.

  Den minsta mängden RAM-minne för de flesta populära videoredigeringsprogram är 2 GB. Men ju mer RAM du installerar desto snabbare kan du bearbeta video. Dessutom kommer mer RAM-minne kan du ha flera program öppna samtidigt, om du importerar video och bilder från andra program.
  6.
  Montera hårddisken. Hårddisken fästen inne i en bur i chassit och säkrar med små skruvar som tillhandahålls av hårddisken tillverkaren.

  Storleken på hårddisken du väljer beror på antalet filer du planerar att lagra. Videofiler är också stora, en del upp till dussintals gigabyte
  7
  Montera DVD-brännare. . DVD-brännare är också monterad i en bur i chassit. Du använder skruvarna för att säkra enheten till buren, och skruvarna tillhandahålls av tillverkaren av enheten. DVD-brännaren kan du flytta dina filer till DVD för visning på DVD-spelare. Det ger dig också ett sätt att arkivera gamla filer från hårddisken för att frigöra diskutrymme.
  8.
  Anslut hårddisken och DVD-brännare till moderkortet. Datakablar kommer att löpa från moderkortet till enheterna. Uppgifterna Kabelkontakterna bildas på ett visst sätt som tillåter dem att bara koppla in enheterna i en riktning. Detta håller dig från att av misstag koppla sladdarna i fel riktning.
  9.
  Anslut hårddisken och DVD-brännare till strömförsörjningen. Strömkablarna löpa från strömförsörjningen till varje enhet respektive. Liksom datakablar, är strömkontakter formad på ett visst sätt att tillåta bara ett sätt för dem att ansluta på rätt sätt.
  10.
  Sätt lock eller lock tillbaka på fallet.

  11.
  Installera en 64-bitars operativsystem. Den hårdvara som används i denna konfiguration kommer att stödja Microsoft Windows XP, Vista och 7. Det kommer också att stödja alla populära versioner av Linux.
  tolv.
  Installera din video-redigeringsprogram. Populära val för Windows inkluderar Avid, Final Cut och Pinnacle. Några populära videoredigeringsprogram för Linux inkluderar Avidemux, Cinelerra och kdenlive.

  Tips och varningar


 • barebones kit har ett moderkort som har integrerad video, USB, nätverk och ljud. Detta håller dig från att behöva köpa alla dessa komponenter var för sig.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Skillnaden mellan Bubble Jet-och bläckstråleskrivare

Relaterade artiklar


 • datorer kontra den elektroniska skrivmaskinen
 • hur till återvinna foton från ett korrupt SD-minneskort
 • hur du tar bort skärmen på en Dell Latitude
 • hur du tar bort papper i ett papperstrassel för en Dell 1700 laserskrivare
 • hur man ansluter en IBM PC till en plasma-TV
 • hur du aktiverar höger klicka på en Apple-mus
 • Information om Dell Latitude D531
 • hur man byter en Lexmark x5070 bläckpatron
 • Externa CD rw använder
 • DVD-brännare förklaras