Dator > hur du redigerar klistermärken klaviatur

 • hur du redigerar klistermärken klaviatur


 • Klaviatur klistermärken är anpassade klistermärken som går på varje tangent som en genväg i en viss musik program. De är tillgängliga för de flesta musik redigeringsprogram och digitalt ljud arbetsstationer, och kan göra din musik skapas och redigeras mycket snabbare. Du kan anpassa dem i ett par sätt om du vill anpassa tangentbordet klistermärken, till exempel om du redigerar det att passa en Mac eller PC-tangentbord eller en icke-traditionell tangentbord, eller bara vill klistermärken med din egen beskrivning. Planering ut hela layouten i förväg kommer att hjälpa dig att göra den mest effektiva och anslutna layout för din egen musik behöver.

  Du behöver:
  Keyboard
  . Tangentbord klistermärken.
  Kompletterande musikprogram.
  Blank tangentbord klistermärken.
  Pennor.
  Fine-tip Sharpie.


  1.
  Skriv ut en lista över vad du vill få ut av tangentbordet klistermärken. Detta skulle kunna omfatta hastighet, är lätt att läsa, att vara större eller tydligare om du har dålig syn, med särskilda meningsfulla symboler som du förknippar med en viss åtgärd och mer beskrivning av instruktioner du kanske inte kommer ihåg.
  2.

  Planera din önskade övergripande layout och dra dina egna layout baserad på listan från steg 1 och den ursprungliga klistermärken tangentbordet. Ta reda på om din musik programmet kan du anpassa knapparna. Om de inte gör, måste du vara noga med att göra de viktigaste klistermärken matcha förbestämt genväg. Om de är anpassningsbara, kan du placera specifika kommandon i den lättaste platsen för dig tillgång. Till exempel kanske du vill göra det hemma raden av asdf JKL, de kommandon du använder mest
  3
  Välj klistermärken som behöver en liten mängd av kundanpassning och rita. . din egen symbol eller ett ord på dem med en penna eller spetsig Sharpie. En Sharpie är bra för större ord eller symboler, och pennan är bättre för fler ord. Lägg dem med ryggen fortfarande på över din ritning i layouten för att hålla dem organiserade och göra det lättare att sätta dem rätt på tangentbordet när du är klar. Om du gör några misstag som du inte kan fixa på någon av de färdiga klistermärken, bara återskapa det i steg 4.
  4.
  Skriv din egen klistermärken på den tomma tangentbord klistermärken för varje knapp som du vill avsevärt anpassat. Om du också vill att de ska vara färgade, fyll i bakgrunden med en markör först, och låt det torka helt innan du skriver på det.
  5.
  Låt varje klistermärke torka helt innan du lägger den på tangentbordet så det inte smetar. När de har torkat, ordna dem på tangentbordet. Om du anpassar kortkommandon, ändrar de genvägar som första och testa dem innan du lägger till klistermärken.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Hur konvertera Outlook Express 5 meddelanden till mac

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett AirPort Extreme-Ethernet-kort
 • hur man byter toner i ett Brother MFC-8220
 • hur man mäter en pc skåp fläkt
 • hur man ändrar rättigheter till cd-enheter
 • SD-kort dataåterställning
 • hur du ansluter högtalarnas anslutningar till en dator
 • förteckning över de komponenter i ett POS system
 • hur du lägger till RAM-minne till en Dell Inspiron 6000
 • varför flera saker bearbetning frågor
 • hur man uppgradera processorn i en Dell D810