Dator > Vilka är fördelarna av persondatorer?

 • Vilka är fördelarna av persondatorer?


 • Du behöver:.
  minnen

  Personliga datorer har förändrat livet för individer i både personliga och professionella sätt. Persondatorer har fördelar för alla, från preschoolers till pensionärer. Hur du använder din dator beror på dina personliga intressen och behov, men i slutändan tekniken i den personliga datorn fördelar du genom att spara tid, pengar och kraft på olika sätt.

  Utbildning

  Du kan använda personlig datorer för undervisning i skolan, arbete och hem. I skolan kan du använda persondatorer att lära sig om ämnen som en lärare inte har en kompetens inom eller för att förstärka ett klassrum lektion. Du kan använda datorer i klassrummet för att göra tester och lära sig om andra kulturer med hjälp av program.

  På jobbet kan du använda persondatorer att lära sig om nya processer på arbetsplatsen eller nya färdigheter för att förbättra ditt resultat. Du kan också använda dem för att lära sig färdigheter såsom styrning och förvaltning.

  Hemma kan studenter och vuxna använda en egen dator för lärande. Du kan lära dig ämnen som stavning, matte, och läsa med hjälp av program på datorn. Du kan lära dig ett främmande språk, utreda möjliga investeringsmöjligheter på aktiemarknaden eller lära sig om andra finansiella möjligheter.

  Underhållning

  Personliga datorer inte bara används för arbete, de kan användas för skojs skull också. Program ger dig möjlighet att spela spel med andra människor, även om de är tusentals miles bort. Om du inte vill spela med någon annan, kan du använda spel för en spelare på den personliga datorn också.

  Du kan titta på TV-shower och filmer på din dator som helst du vill genom att ladda ner eller strömmande video. På detta sätt kan du styra ditt schema, istället för att låta TV-nät kontrollera det åt dig.

  Kommunikation

  Persondatorer har expanderat samhällets möjligheter till kommunikation. Behöver du inte längre behöver en separat telefon, utan kan du använda din dator för att ringa ett samtal över Internet.

  Du kan använda datorer för att dela och synkronisera scheman inte bara för arbete, men för ditt personliga liv också. De anställda kan arbeta med andra anställda på motsatta arbetsscheman genom att dela dokument och lämnar anteckningar som visar idéer för projektet de arbetar på som ett lag. Kommunikation via e-post och snabbmeddelanden på datorer minskar också samhällets beroende av telefonen.

  Kommunikation är inte bara möjligt mellan människor över en dator, men det är också möjligt mellan människor och maskiner. Om du är bortrest kan du stänga av lampor och /eller ställa in din DVR spela in en film om du har dem ansluten till datorn via en trådlös Internetanslutning.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man gör videoskivor av bilder som lagrats på en dator

Relaterade artiklar


 • hur man bygger en egen högpresterande pc
 • hur du säkerhetskopierar en IPAD
 • hur man åsidosätta en dator lösenord
 • hur man byter moderkortet i en gateway M460
 • installerar ett nätverkskort Windows 98
 • hur man installerar en Iomega Zip 100 på Windows XP
 • hur du skannar något på din dator från HP kontor jet 6310
 • hur man byter batteri i en Apple iMac G3 CMOS
 • IDE vs SATA identifiering
 • hur man fyller Lexmark 33 och 32 bläckpatroner