Dator > vad är en dator videokameran?

 • vad är en dator videokameran?


 • PC videokameror gjort sitt utseende under det senaste decenniet av 20-talet. Initial marknadsföring av Intel och senare av andra tillverkare datorhårdvara varit en besvikelse fram till införandet av webbkameran 1999. Även långsam och ryckig med dagens mått, har gjort att dessa digitala bildbehandlingssystem hem datoranvändare att spela in video och sända den live över internet. Sedan dess sprang nya ansökningar om webbkameror upp, snabbt öka försäljningen och minska priset på den nya tekniken.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Liten skruvmejsel.

  Construction

  Webbkamera består av en lins, en bildsensor och den elektroniska kretsar som stöder dem. De flesta använder ett fast objektiv med en liten öppning så att kameran har ett stort skärpedjup. Kompletterande symmetri Metal Oxide Semiconductor sensorer är vanliga i low-end digital webbkameror, medan Charge Coupled Device sensorer tenderar att finna i högre upplösning kameror. Konsumenternas webbkameror skjuta 30 bildrutor per sekund standard, men high-end Charge Coupled Device kameror kan bearbeta 120 bilder per sekund med högre upplösning. Inbyggda mikrofoner nu kommer med de flesta webbkameror.

  Tidig Användning

  Bland de tidigaste användningarna för kameror PC var det statiska webbkamera. Praktiker inrättas videokameror i början av 1990 pekade på intressanta scener och streamad stillbilder till Internet, växlande vyer periodvis en minut eller så isär, beroende på robustheten i Internet-anslutning. Snart kunde Internetsurfare se relativt levande gata kammar från New York till Dublin till Schwarzwald.

  Turning Point

  tidig saluföring av kameror PC visade sig bli besviken på grund av begränsningar i tekniken. Under 1999 har emellertid, lekte införandet av den första praktiska webbkameror en kreativ utbrott, och konsumenter hittat en rad användningsområden för webbkameror "inspelning och streaming kapacitet. Med spridningen av snabba Internet-anslutning, den teknik som inte bara tog bort men blev anmärkningsvärt billigt på kort tid.

  Anslutning av webbkamera

  baksidan av datorn gäller historia digitalkameror PC. Tidig USB digitala kameror "långsam och ryckig prestanda lett till andra digital anslutning hamnar inför rätta. IEEE 1394 Firewire-anslutningar förbättras bildhastighet och upplösning för nya webbkameror. Snabbare USB-anslutningar, bättre programvara drivrutiner från Microsoft och USB s användarvänlighet gjorde snart USB webbkamera standard enheten PC.

  Windows och bloggar

  Webbkamera blev populär PR-verktyg. Webcam streaming webbplatser sprang upp överallt och samlade platser samlat länkar till intressanta webbkameror i historiska städer, på sevärdheter och natursköna platser. Naturligtvis, som ofta händer med någon billig videoteknik var porrindustrin tidigt ute och webbplatser med mindre än ädelt syfte översvämmade Internet. Webbkameran, PDA, mobiltelefon-kameror och webb-TV program, har gjort oberoende journalister och vanliga medborgare att utmana traditionella medier på egen mark. En virtuell armé av medborgare journalister registrera händelser när de inträffar och lägga upp dem ofiltrerade till sina egna bloggar eller sälja video direkt till nyhetskanaler.

  Televideo och Konferens

  Streaming webbkameror och höghastighetsinternet möjligt science fiction bildtelefon. Tjänsteleverantörer som Skype och Ovoo och tjänster budbärare som Yahoo, MSN och Google hade snart människor med webbkameror prata live och se varandras bilder på samma gång. Snart var webbkameran som används för levande konferenser. Virtuella styrelsemöten samlar spridda deltagare. Stigande resekostnader, terrorism och behovet av snabba beslut i den moderna näringslivet ytterligare körde Internet-baserade videokonferenser utveckling. Tiny bärbara datorer dök upp, så att en person som företag att delta i kritiska möten var som helst med trådlös teknik och bärbara datorer tablett med inbyggda mikrofoner och webbkameror.

  Säkerhet

  låg kostnad, är högupplöst trådlös webbkamera ersätter traditionell säkerhetsteknik kameror i många inställningar. Familjer sätta höghastighetsanslutning webbkameror i sina hem så att de kan checka in från sina skrivbord på jobbet eller i skolan. Daghem erbjuder nu föräldrar en titt-in-Anytime alternativ genom att montera webbkameror i barnomsorg klassrum. Möjligheten att kolla upp barn i skolan lugnar arbetande mammor.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du hittar din Ethernet-adress i Vista

Relaterade artiklar


 • Vilka är komponenterna i en CD-ROM-enhet?
 • hur man demonterar en SONY VGN s26o
 • Hur du tar isär en 2001 iMac
 • hur man installerar en HP Deskjet-skrivare d1320
 • hur man rengör damm från en dator torn
 • Felsöka en skrivare Canon MP
 • hur man använder USB-port för skrivare
 • hur du fyller NIC drivrutiner på en Dell OptiPlex GX1
 • hur man installerar en minnesuppgradering i en Inspiron 2500 C900
 • hur man kan anpassa en bärbar monitor