Dator > hur du ställer in en 4-kanals DVR PC-kort

 • hur du ställer in en 4-kanals DVR PC-kort


 • En fyra-kanals DVR PC-kort används normalt för inrikes säkerhet. Den tillåter dig att ansluta så många som fyra videokällor till din dator samtidigt. Dessa är vanligtvis fyra videokameror, även om det är möjligt att ansluta fyra videokällor eller anslutningar kabeln till PC-kortet. Oavsett vad du väljer att använda med DVR PC-kort behöver du väl ställa in det på datorn innan

  Du behöver:. .
  Fyrkanalsfunktion kort DVR PC
  Driver installations-CD.
  Installations-CD.
  Stjärnskruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn. Ta sedan bort alla kablar till datorn och skruva bort skruvarna runt bakkanten av datorns hölje.
  2.
  Öppna datorns hölje. På baksidan av den stora datorn kretsen (moderkortet) är PCI-kortplatser. Sätt i de fyra-kanals DVR PC-kort i en av de tillgängliga PCI-kortplatser. Två mindre spakar finns på varje sida av facket. Tryck upp dessa för att låsa kortet på plats. De fyra koaxiala portar sticker ut på baksidan av datorn. Vissa datorer har en tunn metallplatta som täcker öppningen där koaxial hamnar sticker upp. Om så är fallet, dra plattan (från insidan av datorn) med fingrarna och en platt skruvmejsel.
  3.
  Stäng datorns hölje, sätta tillbaka skruvarna och Återanslut kablarna till datorn. Slå på systemet och vänta på att datorn ska starta.
  4.
  Infogar Driver installations-cd i skivenheten på datorn. I ett ögonblick guiden installationen läser på skärmen. Följ den korta instruktionerna för att installera drivrutinerna för de fyra-kanals DVR PC-kort.
  5.
  Ta bort CD installation av drivrutiner och sätt in installations-CD i skivenheten på datorn. I ett ögonblick guiden installationen laddar på skärmen. Följ stegen som presenteras i guiden för att installera programvaran.
  6.
  Starta programvaran. Fyra skärmar visas, var och en representerar de olika kanalerna på DVR PC-kort. Härifrån kan du ansluta videobandspelare, TV-apparater, antenner eller videokameror med koaxialkabel in i fyra hamnar på kortet. När den är ansluten bilden visas i de olika skärmar på programmet.
  7.
  Anslut en koaxialkabel till "Out" port på en av de enheter du vill ansluta till DVR PC kort (t. ex. videobandspelare). Anslut den andra änden av kabeln till en av de fyra portarna på DVR PC-kort. Upprepa denna process med de tre andra koaxialkablar.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur ta reda på vilken modell din HP-dator är

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan input och output-enheter?
 • hur man hittar på vilken typ av RAM-minne jag har installerat i min dator
 • hur man blandar PC 100 RAM med PC 133
 • hur du uppgraderar 1,7 Celeron M till 2,0 Pentium 4
 • hur man spela DVD-filmer på en bärbar dator
 • Hur väljer jag en platt bildskärm?
 • om videokortet i en Mac mini
 • felsökning av en långsam usb modem
 • Felsökning en HP 7350 skrivare med Windows XP
 • Information om Dell Latitude D531