Dator > Vilka är fördelarna med en multimedia tangentbord?

 • Vilka är fördelarna med en multimedia tangentbord?


 • Chansen finns, om du läser den här artikeln, du åtminstone viss kännedom om vad ett tangentbord är. Tangentbord är kringutrustning utformade så att text, siffror och navigeringsinstrument bidrag till en dator. Tangentbord är nästan lika gammal som själva datorerna, men med åren har inte genomgått lika stora förändringar. En förändring många tangentbord har genomgått är dock tillägg av särskilda knappar och snabbknappar som syftar till att lägga till fler funktioner till din dagliga tangentbordet.

  Access

  Många multimedia tangentbord finns tillgängliga ger knappar som hjälper dig att få tillgång till många av datorns funktioner. Med sökknapparna, Internet-anslutning knappar, e-post knappar och mer, multimedia tangentbord möjliggör lättare tillgång till några av de vanligaste datorns funktioner. Även denna funktion inte kan vara ett genombrott i keyboarding teknik undanröjer därför ett par musklick och för att komma åt vissa funktioner för att gå lite snabbare än det normalt skulle.

  Media Kontroller

  utmärkande drag i ett MMS-tangentbord är dess förmåga att styra musik och video. Genom typiska spela, pausa, stoppa, spola tillbaka och snabbspola knappar, multimedia tangentbord kan du styra ljud och video utan att ta händerna från tangentbordet. Om du har en låt spelas men behöver ringa ett telefonsamtal, kan du helt enkelt trycka på pausknappen på tangentbordet och det kommer att pausa musiken. Tillsammans med grundläggande uppspelning, många MMS tangentbord erbjuder också volymkontroll och mute-knapp.

  Anpassning

  Många multimedia tangentbord erbjuder även anpassningsbara snabbtangenter. Dessa knappar bort nästan gränserna för vad din multimedia tangentbord kan göra eller öppna. Alla program du vill kan ställas in på öppna med pressning av en av dessa knappar, samt utför andra funktioner som att sätta datorn i vila och logga ut-om du använder användarkonton. Så även om din multimedia tangentbord innehåller inte vissa knappar som du vill, så länge det har anpassningsbara kortkommandon, kan du manuellt lägga din önskade egenskaper.

  Wireless Multimedia tangentbord

  Om du använder din multimedia tangentbord på en dator som inrättats speciellt för multimedia, kan du överväga att köpa en trådlös multimedia tangentbord. Dessa tangentbord erbjuder samma användbara funktionen i andra multimedia tangentbord, men har trådlös anslutning för maximal bekvämlighet. Med trådlösa kan du och din familj sitta i soffan och njuta av en film från din multimediadator med hjälp av tangentbordet som fjärrkontrollen. Se bara till att du kommer att sitta i det trådlösa tangentbordet förbindelsespecifikationer räckvidd ger det kan ansluta till din dator. Trådlösa tangentbord kräver oftast en ledig USB-port för att ansluta till en Bluetooth-eller RF-mottagare.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du installerar liten formfaktor uppringda modem

Relaterade artiklar


 • hur man startar en Acer 5610 z
 • riktningar för att ersätta ett bläckpatronen i en Dell V505
 • hur man byter en mus ikon på en Mac
 • Information om Dell Latitude D520 laptop
 • felsökning av en kanon ip1600 skrivare
 • Hur kan jag återställa filer från en dålig hårddisk?
 • hur man bygger en dator att köra Crysis
 • hur man fyller kanon bc8 till skrivare
 • hur du ansluter en Samsung dator
 • hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator