Dator > Varför är min 56k-modem som arbetar på 28k?

 • Varför är min 56k-modem som arbetar på 28k?


 • Alla vill ha sin uppringt modem för uppkoppling mot Internet så fort som möjligt. Modem har en maximal hastighet på 56 kbps (kilobit per sekund) eftersom det är det snabbaste telefonlinjerna framgångsrikt kan överföra data. Med ett 56K modem betyder inte alltid att få denna hastighet. Merparten av tiden kommer en uppringd anslutning variera från session till session beroende på olika faktorer. Att helt enkelt köpa ett 56K modem garanterar inte högre hastigheter i dag till dag Internet aktiviteter

  56K fungerar i båda riktningarna

  56K krävs i båda ändarna av förbindelsen för att åstadkomma högre hastigheter. Om du köper en 56K men du ansluter till en dator med ett 28K modem, är den snabbaste möjliga hastighet för anslutningen 28K. Modemen kommer att jämföra förmågor och kör med den snabbaste hastighet som både tillförlitligt kan överföra data.

  Drivrutiner

  Se till att drivrutinerna för ditt modem är up-to-date. Kontrollera tillverkarens webbplats för uppdateringar av drivrutiner. Ibland finns det konflikter mellan ett modem och det system som kan resultera i den försumliga till en annan kurs. Håll drivrutiner uppdaterade för ditt system allmänna välbefinnande.

  Service Provider

  Vissa tjänsteleverantörer har särskilda linjer för 56K-anslutningar. Detta förhindrar användare med lägre hastighet modem från att slösa linjen. Kontrollera att du använder rätt nummer som klarar högre hastighet anslutning. Om du bara uppgraderat från en långsammare modem, kan det standard fortfarande ett antal som bara går upp till hastigheten på tidigare modem.

  Telefon Line

  själva telefonlinjen kan orsaka modemet inte lika snabb eftersom den kan. Modemet kommer att döma den analoga anslutningen och fastställa hur snabbt det kan tillförlitligt kunna sända och ta emot data. En bullrig linje kan leda till att modemet måste sakta ner. Kontrollera kvalitet kablar används för att ansluta modemet till vägguttaget. Även kablar under huset som ansluter förlängningar. En felaktig kabel kan man få ner resultatet för hela nätverket. Om problemet kommer från länder utanför huset, kontakta telebolaget.

  Protokoll

  protokoll är som ett språk som ett modem talar. Internetleverantörer använder många typer av protokoll. Kontrollera att du har tillgång till leverantören med rätt protokoll. De fel protokoll kanske inte göra anslutningen värdelös, men gör det blir långsammare än vad den är kapabel till. Vissa protokoll som är gemensamma är V. 90, X2, och K56Flex.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man kan blanda PC100 och PC133 RAM

Relaterade artiklar


 • Hur får man en 3G-nätverk utan en trådlös router
 • hur man ändrar Lenovos bildförhållande
 • skäl för en Apple Mac minnesuppgradering
 • HP 1310 skrivare felsökning
 • hur man bygger ett bra spel pc
 • installationsanvisningarna för ett trådlöst kort på en Inspiron 4000
 • Felsökning en etikett författare
 • felsökning av en Canon-skrivare i850
 • hur till vända bort ett IPAD?
 • hur man rengör alla mappar och filer på en dator