Dator > skrivare kompatibel med Windows XP

 • skrivare kompatibel med Windows XP


 • Du behöver:
  platt skruvmejsel
  . Stjärnskruvmejsel.

  En av de största oro datorn ägarna har när man köper en ny dator eller byta till ett nytt operativsystem är huruvida deras gamla hårdvara. Att köpa en ny dator är dyrt nog utan att behöva köpa nya skrivare, skannrar, faxar och digitala kameror. Lyckligtvis gör Microsoft det lättare för dator ägare att kontrollera status för deras produkter innan de uppgraderar. Det finns många skrivare som är speciellt utformade för att fungera med Windows XP, och många andra som kommer att fungera bra med XP, trots att de var utformade för äldre operativsystem.

  Lexmark E240n PS

  Lexmark E240n PostScript-skrivare har utformats för att fungera med Windows XP, och denna arbetshäst skrivaren är ett utmärkt val för dem som köper en ny XP-dator eller uppgraderar från ett annat operativsystem. Lexmark skrivare är kända för att vara billig och enkel att installera, och E240n är en bra skrivare för både hemanvändare och företag.

  E240n är en relativt snabb laserskrivare, med en utskriftshastighet på 27 sidor per minut. Den använder en tonerkassett skrivare toner, och det kommer som standard med både parallell-och USB-anslutningar. Det innebär att skrivaren kan användas på äldre modeller av datorer som har en parallell port men inga USB-portar.

  Samsung 1130n

  Samsung 1130n är en utmärkt laserskrivare, ger överlägsen utskriftskvalitet jämfört med bläckstråle-och Deskjet-skrivare. Samsung 1130n är också fullt kompatibel med Windows XP, gör det till ett bra val för dem att uppgradera sina system eller går vidare till en ny dator.

  Skrivaren använder laser tonerkassetter finns i de flesta affärer för kontorsmaterial och ansluts med en vanlig USB-kabel. Detta laserskrivare är kapabel till hastigheter upp till 24 sidor per minut.

  Canon BJS6300

  Bubble Jet-skrivare från Canon är populära bland hemanvändare och företagare lika, och många bubbla modeller jet är antingen utformade specifikt för XP eller förenlig med denna. Den BJS6300 är ett exempel, och den här skrivaren är ett utmärkt val för den som uppgraderar till Windows XP.

  Canon BJS6300 är utformad för att ge verklig fotokvalitet, och det använder separata färgpatroner för varje färg att reproducera bilder troget. Den här skrivaren använder en standard USB-kabel för anslutning.

  Dell 2135dn

  Dell 2135dn är ett utmärkt laserskrivare som har utformats för att fungera med Windows XP. Om du redan har en av dessa skrivare bör du inte ha några problem att uppgradera ditt operativsystem eller byta datorer. Om du är i marknaden för en skrivare kan du vara säker på att denna kommer att fungera med Windows XP.

  Den här snabba laserskrivare använder relativt billig toner som finns i de flesta affärer för kontorsmaterial och ansluts via en standard USB kabel.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du ställer in klassen Canon Laser 3175 som en nätverksskrivare

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en tom skiva
 • exempel på insats-enheter på en dator
 • hur man bygger pc säkerhet
 • hur man rengör en HP 600 djur officejet ut
 • hur du hittar den typ av fysiskt minne på en dator te
 • om Intel Core-processor familj
 • Felsökning skivan läsfel på en dator
 • hur man ansluter en bärbar dator till en TV via HDMI
 • anvisningar om hur man skanna bilder
 • hur man fixar en brist på en bärbar dator