Dator > hur man lägger in flash-spel på PSP utan firefox

 • hur man lägger in flash-spel på PSP utan firefox


 • Sony PlayStation Portable (PSP) handhållna spelkonsol kan spela Flash spel inbäddade i webbsidor samt lagras på ett Memory Stick Pro Duo. Använda webbläsaren Mozilla Firefox är inte nödvändigt att sätta Flash spel på din PSP, och processen är relativt enkel, förutsatt att du några viktiga punkter i åtanke

  Du behöver:.
  Sony PSP
  . Memory Stick Pro Duo.
  PSP till USB PC Kabel.
  Trådlöst internet.
  Personal Computer.
  PC-webbläsare (andra än Mozilla Firefox).


  1.
  Spara Flash spel du vill sätta på din PSP genom att gå till webbplats där den kan hittas på din dators webbläsare och laddar ned. swf filtillägget. Anteckna plats som du har lagrat den här filen och ha den till hands, du behöver få tillgång till din swf filen igen för att spara den till din PSP
  2
  . . . Aktivera Flash på din PSP genom att ansluta din konsol till en trådlös Internet-kopplingspunkt och sedan välja "Internet Browser" alternativet längst till höger av PSP: s viktigaste XMB-menyn. När du ser webbläsaren, tryck på triangel-knappen för att "Verktyg" och välj sedan "Inställningar", följt av "Visa inställningar". Under "Flash" alternativet, välj "På". Din PSP är nu aktiverat för att spela Flash-media.
  3.
  Anslut din PSP till datorn via USB-kabeln. Bläddra till längst till vänster om din PSP's XMB huvudmenyn och välj "USB Connection" och tryck på X-knappen. Du kommer att se en skärm om att din PSP är i kommunikation med datorn. Kontrollera att du har ett Memory Stick Pro Duo in i porten på nedre vänstra sidan av din PSP. Det är här din Flash spel kommer att lagra.
  4.
  Välj flyttbara media katalog för din PSP på din dators viktigaste enhet. På rot (huvud) katalog, skapa en mapp och ge den namnet "Flash". Från den plats på datorn där du tidigare sparat din Flash spel fil, kopiera och klistra in filen inuti denna katalog på din PSP's Memory Stick Pro Duo. Överföringen kan ta ett flera minuter, beroende på storleken på filen.
  5.
  Koppla din PSP från datorn och ta bort PSP från "USB-anslutning"-läge. Skriv in din PSP: s webbläsare, och i navigeringsfältet genom att ange följande: "file: /Flash /(din Flash spel filens namn) swf. " Och välj "Enter" alternativet. Din PSP kommer nu att spela din Flash spel från katalogen du skapade på Memory Stick Pro Duo.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man byter en HP 810E moderkortet

Relaterade artiklar


 • hur man rengör skrivhuvudet för en C84 skrivare
 • hur du formaterar en Xbox hdd för användning via en dator
 • Vilka är fördelarna med att äga en laptop?
 • hur man överklockar en Pentium D-processor 820
 • hur man tar emot ett fax i manuellt läge på Canon MF4150
 • Hur förorenar datorer jorden och hur kan vi hjälpa det?
 • hur du spelar dina filmer från en extern hårddisk
 • hur man laddar en kanon flerpasscell 360 med bläckpatroner
 • hur man fyller en HP 98
 • hur du ansluter till en skrivare på ett trådlöst nätverk i Vista