Dator > hur man hittar den billigaste datorn

 • hur man hittar den billigaste datorn


 • Köpa en dator kan vara en skrämmande uppgift, särskilt för dem som inte är teknik entusiaster. Med tanke på de många köpa optioner och den bokstavliga alfabetet soppa av modell nummer och specifikationer, är det inte konstigt att många tycker att köpa en dator utmanande. Lyckligtvis kan du följa några metoder för att göra köpprocessen enklare

  Du behöver:.
  Internetanslutning
  . Kreditkort.


  1.
  Gör en lista på exakt vad du vill göra med ditt nya system. De två största misstagen folk gör när de köper datorer köper en dator med för lite eller för mycket makt. Till exempel, om du planerar att göra intensiva 3D-spel, behöver du en high-end system med dedikerade grafikkort. Men om du bara är intresserad av att surfa på nätet, kolla e-post och skriva Word-dokument, då kan du komma undan med att köpa en nedre änden, bargain-pris systemet.
  2.
  Bestäm vad operativsystem du intresserad av att använda. De allra flesta av konsumenterna köpa datorer med Windows förinstallerat, eftersom dessa system är de som bärs av de stora detaljhandlarna. Men, Mac och Linux finns också alternativ. Om du har ditt hjärta inställt på att få en Mac och sedan vara beredd att betala en premie för systemet, det kan diskuteras huruvida kvaliteten motsvarar högre prislapp. Om du vill ha ett Linux-system, finns ett antal online återförsäljare som säljer maskiner förkonfigurerade med Linux, eller så kan du köpa en Windows-system och installera Linux i stället för eller vid sidan av Windows, bör det noteras att de flesta versioner av Linux, som kallas distributioner är gratis för användaren.
  3.
  Kolla din lokala elektronik butiker för att se vilken typ av butiksförsäljning de körs. Ibland kommer du hitta ett bättre erbjudande på en dator i en tegel-och murbruk butik än från en online-återförsäljare eller tillverkaren. Var noga med att föra ett register över vad försäljning priserna är så att du kan jämföra dem med online-erbjudanden.
  4.
  Navigera till webbplatserna för de tillverkare vars system du är intresserad av att jämföra deras pris mot i butiken pris. Om de är samma eller liknande, bestämma om du vill köpa datorn i butik eller direkt från tillverkaren. Den största fördelen med att köpa från tillverkaren är att du kan ha datorn anpassat innan det ens skepp. Detta är av särskild betydelse för användare som är intresserade av serious gaming, eftersom dessa användare kommer ofta att uppgradera RAM och grafikkort

  5.
  Kontrollera professionella och konsumentinriktade recensioner av alla system innan du köper den. Det finns inget värre än att spendera en rejäl mängd på ett system, då reda på att den har flera välkända problem som gör det dåligt köpa för dina pengar.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:felsökning av en dator i / O-kort

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en LCD-projektor med en stationär dator
 • Felsökning och reparation bläckstråleskrivare
 • hur man installerar en intern CD-brännare
 • hur du skriver ut 4x6 med Epson 875dc
 • vad är solvent bläck?
 • Hur du tar isär en bärbar dator Toshiba Satellite
 • hur du omdirigerar ett utbyte till en ny IP-adress
 • hur till återvinna Ubuntu SD-kort filer
 • datorrelaterade rättsliga utbildning för brottsbekämpande
 • hur man installerar andra hårddisk dell E520