Dator > hur man ansluter en webbkamera på internet

  • hur man ansluter en webbkamera på internet


  • Kanske vill du hålla reda på din nya valp medan du är borta från hemmet. Kanske vill du bara göra en videochatt med några vänner du inte sett på ett tag. Hur som helst, ansluter din webbkamera till Internet är enkelt och tar bara några minuter

    Du behöver:
    Internet programvara kameran foder


    1
    Ställ in din webbkamera genom att sätta in cd-skiva som medföljde den i datorns CD-ROM-enhet. Den kommer att fråga om du vill installera drivrutiner och programvara. Klicka på "Ja" och följ anvisningarna som visas på skärmen.
    2.
    Anslut webbkameran till datorn genom att föra in USB-kabeln i USB-porten.
    3.
    Starta webbkamera-programvaran genom att gå till "Start-menyn" och välja programmet. När den är öppen, bör du kunna se på skärmen vad din webbkamera pekar på.
    4.
    Hitta programvara som låter dig ansluta din webbkamera foder till Internet. Några som du kanske vill titta på är HomeCamera. com, Broadcam eller Cambrosia. Något av dessa program kan du ansluta din kamera foder till Internet. De kan vara gratis eller kosta upp till $ 60.
    5.
    Få HomeCamera. com. Detta program kan användas som säkerhetsprogram eller bara på kul. Den största fördelen är att det är gratis. Helt enkelt registrera sig på webbplatsen, ladda ner mjukvaran, och starta programmet. När den är på, måste du konfigurera din kamera genom att namnge den och följ sedan instruktionerna i installationsguiden. När du är klar, kommer du att få en lösenordsskyddad webbplats där du kan visa video feed från en dator, handdator eller smartphone som har tillgång till Internet.
    6.
    Få Broadcam. Detta program kostar $ 60. Det kan användas för att strömma live-flöden och sänds inspelade videor. När du har hämtat och installerat programvaran, klicka på "Lägg till" för att hitta din videokamera i fönstret. Klicka på den och "Connect"-knappen på verktygsfältet. Det är ett enkelt program att använda och har en mängd användningsområden.
    7.
    Prova Cambrosia. Detta är mjukvara samt en gemenskap av andra människor är intresserade av video feeds. Programmet kostar $ 50. Fördelen med detta program är att om du vill dela din video feed med andra människor, den redan har en inbyggd, global publik på andra som är intresserade av flöden. Ingen av de andra program har denna funktion.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:dator definitioner av kilobyte & megabyte





Relaterade artiklar


  • kisel värmeledningsförmåga materialegenskaper
  • rensar en Compaq Presario CMOS lösenord
  • hur du formaterar ett minneskort för att en kortläsare
  • hur man installerar en HP Deskjet 6620 skrivare
  • Felsökning en dockningsstation
  • kan du uppdatera ett trådlöst nätverkskort?
  • hur man byter CPU-fläkt i en HP Pavilion
  • hur man ansluter en takt datalogger till en dator
  • vad är en magisk minne?
  • Faxa med en Canon PIXMA 700