Dator > de bästa trådlösa ADSL-modem och routrar

 • de bästa trådlösa ADSL-modem och routrar


 • Du behöver:
  kryssmejsel
  . Slot-skruvmejsel.

  Enligt Webopedia. com, ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) är den vanligaste formen av DSL som används i Amerika. ADSL möjliggör för höghastighetståg, bredbandsanslutning till Internet som även kan användas i ett trådlöst nätverk. ADSL kräver en viss typ av modem och router konstruerad för att hantera en så snabb anslutning. Att känna några av de bästa modem och routrar som finns i ditt ADSL-konfiguration kommer att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din snabba Internet-anslutningen.

  Modem Levereras

  Ofta, när du köper din ADSL-tjänst, kommer din Internet Service Provider (ISP) erbjuder för att låta dig hyra, köpa eller låna en kompatibel modem från dem. Även om detta kan du spara tid och pengar, kan det inte vara det bästa alternativet, om du har ett val. Även om inga två företag har exakt samma politik, en del har bra modem medan andra erbjuder sub-par modem du skulle vara bättre att undvika. Om din Internetleverantör erbjuder dig ett modem bör du först se om du kan hitta några recensioner av den på nätet innan avsätta för att köpa eller hyra. Dessutom, om du redan har en router i åtanke måste du se denna modem fungerar bra med det.

  NetComm 3G18Wn 3G USB 11n Wi-Fi-router

  NetComm 3G18Wn är en väl avrundad router kompatibel med ADSL-anslutningar. Denna enhet inkluderar Wi-Fi kapacitet, vilket innebär att du kommer att kunna njuta av trådlös anslutning. Denna enhet stöder 802. 11n för prestanda, den senaste i maj 2010. Modemet har en inbyggd brandvägg, lätt webbaserade setup och möjligheten att även arbeta med kabelmodem och 3G-nät. Cnet Australien gav denna router redaktör rating på 8,7 av 10.

  Billion BiPAC 7300N Draft 802. 11n ADSL2 + /Broadband Router

  Även om det kanske inte är den vackraste språk tillgängligt, är Billion 7300N ett modem /router kombination enhet som har både en del av maskinvaran. Denna snabba enhet stöder 892. 11n trådlös teknik med datahastigheter upp till 300Mbps. Enligt Cnet. com kräver installationsprogrammet helt enkelt att ansluta den och låta datorn att automatiskt konfigurera enheten. Denna combo enhet stöder den snabbaste form av ADSL tillgängliga i maj 2010, ADSL2 +.

  Kombination Enheter

  Enligt PCWorld. com, det finns ingen anledning att köpa enheter separat, så många modeller både ett modem och en router i ett stycke av hårdvara. En fördel med en sådan enhet är att både modemet och routern är garanterade att arbeta tillsammans ordentligt. Dessutom blir det mindre förvirrande att ställa upp bara en del av maskinvaran än att lista ut hur man ställer in ett separat modem och router. Dessutom, när det blir dags för en uppgradering uppgradering båda enheterna i stället för bara modemet eller routern.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man bygger en industriell dator och göra en gamer

Relaterade artiklar


 • historia keyboarding
 • hur man installerar en Netgear trådlös MA401 PC Card
 • hur man installerar en ny leverans datorkraft
 • hur reparera en inverter på en Compaq Presario R3000
 • alla i förundran 9600 XT TV-tuner felsökning
 • hur man söka efter en begagnad bärbar dator
 • hur man använder en HP LaserJet 3055 som skanner
 • hur man installerar en sata-kort controller PCI med en DVD-ROM
 • felsökning av en Sony DVD-kombinationsenhet
 • AGP: 8x vs 4x