Dator > Hur man använder en Logitech Chillstream gamepad

 • Hur man använder en Logitech Chillstream gamepad


 • Logitech Chillstream Gamepad är utformad på samma sätt som den populära Xbox spel controller. För de som älskar den registeransvarige och vill ha ett sätt att använda den under datorspel, kan det vara den perfekta gamepad. Innan du kan börja använda regulatorn på datorn måste du väl ställa upp på systemet. Även om många gamepads är plug-n-play --- betyder att du ansluter den till en USB-port och det är det --- du behöver installera lämpliga drivrutiner på grund av muller isatt i baksidan av styrenheten.

  Du behöver:
  Logitech Chillstream
  . Driver installations-cd.

  inställningar


  1.
  Anslut USB-datakabeln slut på regulatorn i en av de tillgängliga USB-portar på datorn system.
  2.
  infogar Driver installations-cd i skivenheten på datorn. Föraren installationsguide visas på skärmen. Följ den korta uppsättning instruktionerna för att installera drivrutinen.
  3.
  Starta TV-spel som du vill använda Logitech Chillstream Gamepad med.
  4.
  Välj "Alternativ" och välj sedan "Controllers". Från regulatorn listan, välj Logitech Chillstream Gamepad.
  5.
  Markera den kontroll konfiguration du vill från listan över registeransvarige uppställningar, välj sedan "OK". Du är nu redo att bli att spela videospel med Logitech handkontrollen.

  Spelets


  1.
  Tryck på "Start", som finns i mitten av Chillstream Gamepad, för att börja spelet eller pausa spelet.
  2.
  Flytta den vänstra tumme bläddringsknappen för att flytta det tecken du använder, om du spelar en första person eller tredje -person spel. De tusentals olika videospel har alla sina individuella spel kontroller, så exakt spelet kan variera något.
  3.
  Justera höger tumme joystick för att styra riktningen att din karaktär ser . Till exempel, om du flyttar till vänster joysticken åt vänster medan du flyttar rätt joysticken åt höger, är din karaktär kommer att gå åt vänster medan du tittar åt höger.
  4.
  Tryck på den färgade knapparna i det övre högra sidan av för att justera olika val under spelets gång. Dessa kommer att skilja sig fullständigt för varje spel, och du måste kontrollera den registeransvarige inställningarna på menyn "Alternativ" för att se vad varje knapp gör. Typiskt för dessa knappar öppna dörrar, låta karaktären att hoppa, ta upp din nuvarande strävan information eller bläddra igenom din nuvarande vapen.
  5.
  Skjut den övre högra knappen med fingret. Detta används ofta som "brand"-knappen. Branden knappen oftast skjuter med ett vapen eller utför en attack manöver.

  Tips och varningar


 • Eftersom regulatorn setup kan variera drastiskt från spel till spel, det är en bra idé att kolla upp vad varje kontroll knapp gör innan varje spel. Detta finns i "Alternativ" i huvudmenyn eller i manualen till spelet.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man rengör en patron för Canon BCI-21b BCI-24B





Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en standard DVD-spelare för visning på en datorskärm
 • hur reparera en inverter på en Compaq Presario R3000
 • hur man laddar bläck i en kanon 1600 skrivare
 • hur man installerar en våg högtalare på en dator
 • hur man byter en patron för att skriva ut ett fax
 • hur du tar bort ett tangentbord från en Toshiba A55-S106 laptop
 • hur man kan kontrollera ljuset bläckpatronen efter ett pappersstopp på en HP-skrivare
 • hur man använder USB-port för skrivare
 • felsökning av en mini Canon PIXMA 260
 • Ta bort en U3 lansering