Dator > vad är en SharePoint Server?

 • vad är en SharePoint Server?


 • En SharePoint Server är en server som tillverkas av Microsoft Corporation. SharePoint Server 2007 erbjuder en plattform för tjänster med sex viktiga fördelar. Använd SharePoint för samarbete, portaler, företag sök, Enterprise Content Management, affärsprocesser och blanketter och business intelligence. Helheten gäller din organisations förmåga att maximera kommunikationen i Web 3. 0 miljön med en server som gränssnitt mot interna IT-system

  Samverkan

  Arbetstagare i organisationen uppnå resultat genom samarbetsprojekt. De arbetar på gemensamma elektroniska verk, inklusive dokument, listor, scheman, wikier och bloggar. Arbetslag kan också hantera arbetsflödet genom att bygga SharePoint Server för att passa de interna affärsprocesserna. Automatisering av processer och former effektiviserar arbete i en virtuell kollaborativ miljö.

  Portaler

  En portal i MS SharePoint är en anpassningsbar hemsida för användarna. Din användarprofil kan begränsa en del av vad du ser, men du kan anpassa vilken bransch innehåll som du arbetar med i portalen. Du kan också dela information med andra medlemmar av organisationen.

  Enterprise Search

  Denna förmåga hjälper dig att hitta det du behöver när du arbetar i den interna affärsapplikationer. Till exempel kanske du behöver hitta kontaktinformation, experter och innehåll (digitalt material) i din arbetsyta. Att hitta det snabbt hjälper dig att få mer arbete slutade i arbetsdagen.

  Enterprise Content Management

  Embracing content management innebär att du inser att organisationen arbetar med många typer av innehåll, till exempel dokument, datafiler, audio, video, webbsidor och grafik. Att gå papperslös måste du eliminera steget att konvertera pappersdokument till elektroniska data som kan överföras via Internet. Hantera innehåll med en skalbar plattform som SharePoint vettigt och erbjuder många ekonomiska fördelar.

  Förlopp och former

  Tänk på hur arbetet organiseras och avslutas i din organisation. Vore det inte enklare om allt arbete-steg och former du använder var automatiserade och omedelbart tillgängliga i verksamheten plattform servern. Du får möjlighet att automatisera processer och former i SharePoint.

  Business Intelligence

  Detta är ett finare ord för att få information i händerna på människor som behöver fatta välgrundade beslut i en fartfylld miljö. SharePoint uppnår samma mål som en relationsdatabas management system (tror Oracle. ) När en användare arbetar genom webbportalen i SharePoint, söka information är snabb. Organisationens IT-förvaltning kan avgöra vilken typ av affärskritisk information är tillgänglig för varje användare i enlighet med användarens profil.

  Forms

  SharePoint finns i flera former. Microsoft förklarar att SharePoint Server tillhandahåller teknik medan Windows SharePoint Services tillhandahåller plattformen. Du kan köpa SharePoint Designer 2007 för att anpassa webbplatser för att uppfylla dina behov. Den högsta nivån av tjänsterna finns tillgängliga i SharePoint Server 2007 Enterprise CAL och SharePoint Server för webbplatser.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:vad är en magisk minne?

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en 880C skrivhuvudet
 • hur man byter en te2100 inverter
 • riktningar för att ersätta ett bläckpatronen i en Dell V505
 • hur man installerar en Compaq Presario 900 inverter
 • flash-enhet Cruzer Micro instruktioner
 • hur man gör en skiva system kan starta från en G5 PPC
 • hur du ansluter högtalarnas anslutningar till en dator
 • hur du ansluter två st skärmar
 • hur man uppgraderar ett moderkort för Windows XP
 • hur man byter moderkortet i en gateway M460