Dator > information om ATI Radeon HD 4870 grafikkort

 • information om ATI Radeon HD 4870 grafikkort


 • Grafikkort används för grafik eller video-intensiva program på persondatorer. De två största tillverkarna av grafikkort teknik ATI Radeon och Nvidia. De två företagen är i direkt konkurrens, och detta har lett till många kvalitet, konkurrerande produkter driver ned priset för konsumenten. ATI Radeon HD 4870 är en av de produkter som sitter i den balanserade sweet spot av pris kontra prestanda

  Identification ATI Radeon HD 4870 grafikkort är designad för användning med persondatorer (PC) som en grafikaccelerator. Enligt AMD, när du lägger till kortet i datorn kan du "titta på Blu-ray-filmer och spela HD-innehåll med otrolig visuell trohet, eller ta din upplevelse till en annan nivå med nya multimedia. Gör allt med genombrott effektivitet som inte kompromissar prestanda. "

  funktioner

  Radeon HD 4870 erbjuder många förbättringar jämfört med sin föregångare. Enligt AMDs produktsida av kortet har en ny TeraScale grafikmotor i hastigheter upp till 1,2 teraflops, en GDDR5-minne GPU, fullt Microsoft DirectX-stöd, anisotropisk filtrering och 24x anpassat filter kantutjämning, snabbare videokodning, och en 2x prestanda ökning från den tidigare generationen av AMD grafikkort.

  Funktion

  Radeon HD 4870 är ett grafikkort avsett för dator spel och HD-videouppspelning. Det är ett kraftfullt kort som kan köra de senaste spelen med rekommenderade inställningar. Tom's Hardware gav den följande recension: "För en gångs skull kommer vår bedömning av denna Radeon HD 4870 vara enkel: Det är en utmärkt high-end grafikkort med samma arkitektur och de flesta av de starka punkterna i Radeon HD 4850 är det i en högre kategori prestanda-och prismässigt. "

  Överväganden

  Radeon HD 4870 är en idealisk grafikkort lösning för användare som spelar många datorspel och titta på HD-video eller BluRay filmer. Däremot har ett grafikkort med denna typ av prestanda en prislapp som matchar. Medan han fortfarande anses vara en budget-kort, överväga exakt vad ditt grafikkort behov innan man investerar i en maskinvaruenhet som denna.

  Varning

  När man köper dyr hårdvara som Radeon HD 4870, se till att endast köpa från välrenommerade återförsäljare som har liberala återvändande och utbyte. Ömtåliga hårdvara som levereras ibland kan bryta under transport, och att köpa från ett företag som kommer att ge en ny produkt utan kostnad kan spara dig många problem.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du ansluter min dator till min TV

Relaterade artiklar


 • hur man kan skicka ett fax från en Canon PIXMA 700
 • hur man får en IBM Thinkpad för att starta
 • Felsökning ett modem med Windows XP Home Edition
 • hur du uppgraderar minnet i en Dell Inspiron 8100-serien bärbara
 • hur man ansluter en Dell Axim X5 till ett trådlöst modem
 • hur man installerar en ny hårddisk i en Toshiba laptop
 • hur du aktiverar höger klicka på en Apple-mus
 • hur man ändrar min pc mac adress
 • hur man installerar minne på en Acer Aspire 4315
 • hur man skriver ut inbjudningar i ord