Dator > hur man kan överföra e-data på din Mac till ett Memory Stick

 • hur man kan överföra e-data på din Mac till ett Memory Stick


 • Överföra e-post data till ett Memory Stick från din Mac är en relativt enkel process. E-filer, precis som alla andra filer, kan överföras och lagras i ett minne och att de inte tar upp så mycket utrymme. Beroende på vad du planerar att göra med filerna, kan du öppna dem på en annan dator. Filerna kommer att läsas enbart som en textfil, såvida du inte logga in på ditt e-postkonto använder Mac post på en annan dator

  Du behöver:.
  USB-minne
  . Mac Mail.
  Mac-dator.


  1.
  Sätt tummen enheten i USB-porten på din Apple-dator. Om du har en iMac, kommer USB-portar vara i ryggen. Bärbara datorer har dem på sidan.
  2.
  Öppna postprogrammet på din dator. Om du inte vet hur man öppnar e-postprogrammet, klicka på Finder-symbolen längst upp till höger på skrivbordet. Ett fönster öppnas och det blir en grå sökfältet längst upp till höger. Skriv "post" i sökfältet och klicka på mail-ikonen som dyker upp.
  3.
  Klicka på Finder-symbolen igen om du inte redan har öppna ett nytt fönster. USB-porten kommer att dyka upp längst upp till vänster i fönstret. Klicka på ikonen för att få upp enheten i fönstret.
  4.
  Flytta över till postprogrammet igen. Du kommer att ha alla dina meddelanden laddade till höger. Om du har flera brevlådor, väljer den korrekta till vänster genom att klicka på dess namn uppe till höger. Hitta rätt meddelanden du vill flytta genom att antingen bläddra nedåt eller söker efter de sökord i övre högra sökfältet.
  5.
  Markera varje meddelande du vill flytta genom att klicka på dem. Du kan välja flera meddelanden på en gång genom att hålla ner kommando-tangenten. Om du väljer ett meddelande av misstag, klicka på den igen medan du håller ned Kommando-tangenten gör avmarkera.
  6.
  Dra alla markerade meddelandet från e-fönstret till Finder-fönstret som du öppnade innan . Detta kommer att kopiera alla meddelanden på minnet samtidigt som den ursprungliga kopian i e-post mappen. Kom ihåg att du kan flytta en fil i taget eller flera e-postadresser.
  7.
  Klicka på "Mata ut" knappen bredvid Memory Stick-ikonen i fönstret. Det är på vänster sida. Detta kommer att se några filer är skadade genom säkert att ta bort pinnen från datorn.

  Tips och varningar


 • När du släpper meddelanden på minnet, eventuella bilagor kommer att kopieras också. Hitta storlek varje postmeddelande genom att markera meddelandet och hålla kommandot och bokstaven "i". Detta kommer att öppna ett fönster information.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man fyller en Canon CL 31

Relaterade artiklar


 • vad är solvent bläck?
 • hur man installerar Windows XP extern hårddisk USBs
 • Hur kopierar jag dokument med hjälp av min HP Deskjet f380?
 • hur reparera en inverter på en Compaq Presario R3000
 • hur du tar bort en Dell AIO 924 patron fotoskrivare
 • hur du konfigurerar IP-adressen på en HP LaserJet 1022n
 • hur man hittar högtalarelement
 • Hur får man en bärbar dator för att söka efter andra Wi-Fi-nätverk runt omkring dig
 • hur man gör en Lexmark skrivare för xp tryck på Windows Vista
 • instruktioner om hur du öppnar en Dell Latitude D600 fall