Dator > hur man kan återställa en Toshiba-dator till de ursprungliga inställningarna

 • hur man kan återställa en Toshiba-dator till de ursprungliga inställningarna


 • Vid något tillfälle eller någon annan, kan du behöva återställa din Toshiba-dator till de ursprungliga inställningarna. Detta tar dig tillbaka till början, så att säga, och ge din dator en nystart-även om det bör noteras att alla dina data kommer att förloras om du inte backa upp det. Men ändå, om du väljer att gå den vägen med din Toshiba-dator, behöver du inte förlita dig på ett professionellt och kan istället utföra restaurering själv

  Du behöver:.
  Säkerhetskopiera enhet (CD, Zip-disk eller USB-minne).


  1.
  Säkerhetskopiera data på din Toshiba-dator innan du fortsätter. Återställa din Toshiba-dator till dess ursprungliga, kommer fabriksinställningarna resultera i en förlust av alla dina data, så du kommer att vilja ha denna säkerhetskopia i hand. Använd en CD, Zip-disk eller USB-flash-enhet att säkerhetskopiera dina data.
  2.
  Börja Recovery Management processen. I Windows, klicka på "Start" i det nedre verktygsfältet börja. Under sökrutan som visas, skriv in och sök efter "Systemåterställning". Detta kommer att hitta programmet för dig och tillåter dig att starta den.
  3.
  Vänta på "Recovery Management" box att dyka upp, klicka sedan på "Restore". En uppsättning flikar visas. Välj "återställa systemet till fabriksinställningar. "
  4.
  Välj "Start" i "Bekräfta Restoration" dialogrutan. Ange det lösenord som är knutet till datorn när du uppmanas. Om din Toshiba aldrig lösenordsskyddade, välj "OK" för att kringgå det.
  5.
  Låt datorn starta om.
  6.
  Klicka på "Nästa" när "Återställ från Factory Default" låda dyker upp. En dialogruta visas som varnar dig om att en ny hårddisk partition kommer att skapas. Tillåta detta och klicka på knappen "Klar". Din Toshiba-dator kommer att starta igen, även om detta startar kommer att ta lite längre tid.
  7.
  Acceptera licensvillkoren efter slutförandet av den starta om datorn. Du uppmanas att mata in användarnamn och datorns möjligheter namn, samt annan personlig information. Skriv in denna valfritt och välj "Nästa".
  8.
  Låt "Hjälp Skydda Windows" ruta visas och välj sedan "Använd rekommenderade inställningar. "
  9.
  Fyll i" Datum och tid "och välj" Nästa ". Ange din dators aktuella position när du ombeds och klicka på" OK ".
  10 .
  Vänta tills "Tack" visas. välja "Start" härifrån kommer att starta upp din Windows OS, nu med de ursprungliga fabriksinställningarna på plats. Låt Windows för att utföra de obligatoriska systemet kontrollera innan du fortsätter med normala verksamheten. Din återställande till original inställningarna är nu klar.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Inaktivera radergummit huvudet på en Dell Latitude D410

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera bin filer till iso-filer på en Mac
 • zip driftteknik
 • hur du lägger till minne i en IBM T40 laptop
 • hur man återställer en HP 93 bläckpatron färgskrivare
 • hur man byter moderkort på en Toshiba 2410-S203
 • hur man uppgraderar en Dell hårddisk
 • Duo-processor vs solo processor
 • hur man startar en HP Pavilion 6736 till tillverkare status
 • hur man byter ett grafikkort till ett moderkort
 • hur man byter en Toughbook tangentbord