Dator > hur man installerar en Linksys-nätverkskort

 • hur man installerar en Linksys-nätverkskort


 • Installera en Linksys-nätverkskort i din dator kommer att ge dig möjligheten att ansluta till ett lokalt nätverk. Detta ger dig möjligheten att komma åt delade resurser som t. ex. Internet, skrivare, filresurser och andra gemensamma resurser. Installera en Linksys-nätverkskort är en enkel process. Förfarandet tar cirka 15 minuter att slutföra. Detta kommer dock att vara beroende av din komfort nivå med hård-och tekniska processer

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Antistatarmband.


  1.
  bort strömsladden från baksidan av datorn på nätaggregatet. Detta kommer att vara en tjock, svart sladd som går till ett eluttag. Ta bort den från strömförsörjningen på datorn att koppla bort strömmen från datorn vilket kan resultera i elektriska stötar eller skador på komponenter om de inte gjort.
  2.
  Ta bort locket på datorns hölje . En nyare målet kommer att få en snabb-spärren som kräver inga verktyg för att ta bort kåpan. Äldre ärenden kommer att få täcka fäst med skruvar som måste tas bort för att ta bort kåpan från chassit.
  3.
  Jorda dig själv genom att röra vid något metallföremål att förhindra statisk urladdning. Statiska urladdningar kan skada elektroniska komponenter som nätverkskort. Du kan också jorda dig genom att använda en antistatarmband. Detta kommer att gå på handleden och en sladd på handledsremmen kommer att lägga vid något metallföremål. Detta kommer att hålla din jordad under hela processen.
  4.
  Installera Linksys nätverkskortet. Anslutningsportarna på kortet kommer att gå till baksidan av fallet och nedre kanten av kortet kommer att glida in i en PCI-plats. Den PCI-kortplats är placerad mot baksidan av moderkortet. Linksys kort kommer att fästa på baksidan av datorn fallet med en enda skruv genom sitt fäste.
  5.
  Seal fallet genom att installera om borttaget tidigare.
  6.
  Sätt tillbaka nätsladden i nätaggregatet på baksidan av datorn.
  7.
  Slå på datorn genom att trycka på strömbrytaren på datorn.
  8.
  Installera drivrutinerna för Linksys nätverkskortet. När operativsystemet, kommer det att påvisa det nya nätverkskortet. Den kommer att påbörja en installation process. Så småningom kommer det att be dig om platsen för drivrutinerna för nätverkskortet. Placera den CD som följer av Linksys in i cd-spelaren, och installationen kommer att avslutas installera kortet.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man raderar en låst hårddisk

Relaterade artiklar


 • felsökning av en HP Photosmart 320 kamera
 • hur du installerar extra minne på en Toshiba Satellite u305-s5077
 • hur man ändrar Lenovos bildförhållande
 • hur man uppgraderar en HP dv3510
 • Faxa med en Canon PIXMA 700
 • refill instruktioner för en Lexmark 70 bläckpatron
 • hur du ansluter upp en laptop lcd
 • felsökning av en mini Canon PIXMA 260
 • hur man spela DVD-filmer på en mt laptop
 • hur man öppnar en Sony Vaio PCV rs360cs fall