Dator > hur man fixar rader av tangenter på en Dell Latitude

 • hur man fixar rader av tangenter på en Dell Latitude


 • Datorer är komplexa delar av utrustning, och din Dell Latitude kan lida av valfritt antal problem som satte den i en mindre än perfekt skick. Ibland kan tangentbordet påverkas och rader av nycklar kan sluta svara. Samtidigt vänder sig till en datatekniker är ett alternativ, kan du felsöka din nyckel problem och göra reparationer i ditt eget hem, med bara en stjärnskruvmejsel huvud och platt skruvmejsel. Oavsett om det är en enkel drivrutin problem, eller hela tangentbordet måste bytas ut, är du rustad för uppgiften.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel
  . Skruvmejsel.


  1.
  Hämta nya tangentbord drivrutiner för Dell Latitude. Ibland föråldrade drivrutiner på kringutrustning till datorer (keyboards och annat) kan resultera i drift problem. Om dina nycklar som inte arbetar eller upplever quirks inom vissa program, kan detta vara vägen att gå.
  2.
  Dubbelklicka på föraren filen när den har laddats ner för att installera det. Kom ihåg att starta om Dell Latitude före test tangentbordet.
  3.
  Öppna upp din Dell Latitude bärbara dator för att läsa dina tangentbordskabeln om dina rader av tangenter fortfarande inte svarar. Vänd på enheten över och märker de många små skruvar på baksidan. De flesta Dell Latitude-modeller kommer att ha skruvar som bär små tangentbord ikoner som fungerar som identifierare som till sin funktion. Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort dessa skruvar och placera dem åt sidan.
  4.
  Flip Dell Latitude försiktigt tillbaka över och leta rätt på tangentbordet sköld, som ligger längst upp på tangentbordet och strax under botten av displayen. Använd ett föremål som kan fungera som en kil, som i slutet av en platt skruvmejsel för att bända försiktigt under kanten av tangentbordet sköld och pop upp och ut.
  5.

  Dra Dell Latitude tangentbord delvis ut att avslöja tangentbordskabeln som går från botten av tangentbordet till basen på den bärbara datorn. Vid basen, bör kabeln springa in och ansluta till tangentbordet anslutningskabeln. Det kan ha lossnat, dock, vilket skulle förklara centrala problem du upplever. Se till att kabeln är ansluten till och kontakten är i låst läge. Låst läge är när kontakten har löst ner i en horisontell riktning som är parallell med den bärbara datorns bas.
  6.
  Tillbaka tangentbordet helt om din nyckel raderna förbli svarar inte. Koppla bort tangentbordet kabeln från kontakten och dra tangentbordet helt ut. Sätt tillbaka tangentbordet med en ny, ansluta tangentbordet kabeln igen och säkra tangentbordet i den bärbara datorn bostäder.
  7.
  Flip Dell Latitude tillbaka över och ersätta alla skruvar tangentbordet med din Phillips skruvmejsel.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:Avinstallera U3 från SanDisk

Relaterade artiklar


 • hur man ändrar Lenovos bildförhållande
 • hur man byter topplocket på en gateway 600 bärbar dator
 • hur man gör en startbar CD skiva
 • hur man spelar in & bränna på en CD
 • vad är solvent bläck?
 • hur man bygger mitt labb klassrummet dator
 • hur man uppgraderar ett moderkort för Windows XP
 • specifikationer och information om LCD-bildskärmar
 • Lägga till en hårddisk för att Windows Home Server
 • hur du tar bort en Logitech drivrutinen USB-mus