Dator > hur man får online med flera bärbara datorer med en Ethernet-anslutning

 • hur man får online med flera bärbara datorer med en Ethernet-anslutning


 • Bärbara datorer tillåter oss att hantera alla affärer vi kan ha online eller offline på flera platser. Tyvärr, att kunna ansluta online med flera bärbara datorer kan vara svårt i ett hushåll. Med rätt utrustning kan man Ethernetanslutning låta mer än en bärbar dator för att ansluta till Internet. Troligtvis för att denna ska ske måste de olika bärbara datorer anslutas till ett trådlöst nätverk
  1.
  Kontrollera att du har ett DSL-eller kabelanslutning till Internet. Vanligtvis DSL-eller Internet-leverantören kommer att erbjuda dig ett modem för att ansluta till Internet. En kabelansluten router eller modem, tyvärr räcker inte att ansluta flera datorer eftersom det bara krävs för att ansluta en eller flera datorer som är anslutna via Ethernet till Internet.
  2.
  Inköp en trådlös router från ditt lokala kontor leverans butik som Best Buy, Office Depot, eller häftklamrar. En trådlös router kommer att ansluta till ditt ADSL-eller kabel internet modem som skall överlämna en trådlös signal som flera datorer kan plocka upp. Priserna varierar för trådlösa routrar, men räkna med att betala så lite som $ 30 för en trådlös router. Moderna datorer erbjuder nu Wireless N-tekniken som är snabbare än den tidigare trådlösa A, B och G anslutningar. Om din budget tillåter det, överväga att köpa en trådlös N-router att stanna på toppen av trådlös teknik. En trådlös N-router ger också ytterligare en trådlös signal.
  3.
  Anslut ditt DSL eller kabel internet modem till trådlös router via en Ethernet anslutning. Antingen modemet eller trådlösa router kommer att innehålla en Ethernet-sladd med ditt köp. Ethernetkabeln är något större än ett telefonjack.
  4.
  Se till flera datorer som du vill ansluta till Internet har trådlösa nätverkskort inbyggda eller fäst den bärbara datorn. De flesta bärbara datorer är automatiskt aktiverade för wifi anslutningar. Om du använder en Windows-baserad bärbar dator, i det högra nedre hörnet av statusfältet ser du en ikon av en eller två dataterminaler som skildrar en trådlös anslutning. Dubbelklicka på anslutningen och välj det nätverk som skapas för ditt hem (Om du använder en Mac, kommer den trådlösa anslutningen vara högst upp till höger på skärmen och kallas "flygplats. ").
  5.
  Försök att surfa på nätet. Ibland kan du behöva stänga både DSL-eller kabelmodem och den trådlösa routern så att de kan konfigurera sig att skicka iväg en signal för datorer i huset för att plocka upp.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du lägger upp SD-kortet i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man använder Fn-tangenten
 • hur du ställer in en HP 4200-skrivarserien nätverk
 • hur man återställer ett användar-ID för en IBM Thinkpad Regus
 • hur du lägger till minne i en IBM T40 laptop
 • Hur vet jag när routern på min dator behöver bytas ut?
 • Hur konvertera min skrivare till trådlösa
 • fakta flak om scanners
 • hur du lägger till mer RAM-minne till en Panasonic CF-74
 • hur man får online med flera bärbara datorer med en Ethernet-anslutning
 • HP 1310 skrivare felsökning