Dator > hur man bygger ett bra spel pc

 • hur man bygger ett bra spel pc


 • Datorspel har avancerat långt beyong grundläggande grafik och ett tangentbord för navigering. Dessa dagar, med framsteg och utveckling av teknik, har många spel krävande system krav som kan frysa din dator om du inte kan träffa dem. Men det finns flera webbplatser där du kan få några av de bästa datordelar i branschen för att du aldrig kommer att ha ett problem med att köra ett nytt spel igen

  Du behöver:. .
  Mål
  Stjärnskruvmejsel.
  CPU.
  Kylfläns fläkt.
  Moderkort.
  RAM.
  Grafikkortet.
  Hårddisk.
  DVD-enhet.


  1.
  Shop runt på ett par olika webbplatser för att köpa din dator olika delar. Om du planerar för att bygga dig en bra spel dator, du kommer att behöva förbereda sig för att spendera några hundra, eller ens uppemot tusen dollar. Prova Newegg eller TigerDirect för rabatterade och tillförlitlig delar. Försök att få delar som har granskats för att vara bra för spel.
  2.
  Leta mässing standoffs som följde med ditt ärende. Placera dessa åt sidan, du kommer att behöva dem när du installerar moderkortet några steg från och med nu
  3
  Installera din CPU. . . Om du tittar noga, kommer du att märka en liten arm av plast eller metall i uttaget. Dra försiktigt upp det så att man "låser upp". Ta sedan din CPU och mycket försiktigt anpassa den till uttaget. Du vet att det är riktat när det faller på plats, så det bör inte finnas några knäppa eller kraft delta i denna process. Kom ihåg att ta den lilla armen och "låsa" den genom att trycka tillbaka ner på plats.
  4.
  Installera kylflänsen fläkten. För att göra detta måste du leta reda på montering krokar på sockeln. Anpassa dessa med klämmorna som sitter på sidorna av fläkten och koppla in dem tillsammans.
  5.
  Installera moderkortet. Ta din mässing standoffs och skruva in dem i hålen som är något större än de är. Då, helt enkelt anpassa ditt moderkort på dessa standoffs ansluter I /O så att den kom med och skruva ihop allt.
  6.
  Installera RAM. Du kommer att upptäcka att två typer av slots på moderkortet, vissa är fetare och några kommer med omslag skruvade på dem. Öppningarna för ditt RAM är fetare, avslöjade sådana. Plocka upp ditt RAM-minne av sidor och bestämt in den i skårorna.
  7.
  Installera grafikkortet. Nu måste du skruva av locken på de tunnare springor ditt moderkort. Du kan sätta locket i en låda, men håll skruvarna i hand för nu. Plocka upp ditt grafikkort genom sidorna och ordentligt sätt in det i kortplatsen. Ta skruvarna och fäst grafikkortet i dess position.
  8.
  Installera hårddisken. Leta reda på den tomma vikar i främre delen av ditt fall. Välj någon av dem att sätta in din hårddisk. Du kommer att behöva för att driva upp det genom att ansluta enheten jumper och kabeln själv från din motor, något som borde ha kommit med ditt ärende. För att installera DVD-enhet, följ denna steg igen men använd olika kablar.

  Tips och varningar


 • Arbeta aldrig på en dator utan att först jordning själv. Touch omålad metall och arbeta på ett trägolv, och du bör också överväga att investera i en anti-statiskt armband.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:alternativ för AT & T Wireless internet

Relaterade artiklar


 • hur man återställer ett användar-ID för en IBM Thinkpad Regus
 • hur man ansluter en IPAD att ett trådlöst nätverk
 • instruktioner om hur du öppnar en Dell Latitude D600 fall
 • hur man skapar partition i Vista
 • hur man spelar in & bränna på en CD
 • hur cds laser gravera
 • felsökning av en Pioneer CD-enhet som inte kan läsa eller spela någon typ av skiva
 • hur reparera en Inspiron 9100 bakgrundsbelysning
 • hur man byter en magenta patron för en HP 3600 som skriver ut endast svart
 • felsökning av en kanon ip1600 skrivare